Erdi sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2023 13:26

Dün akşam ETS2 oynarken Monster Abra A7V13.2 bilgisayarım kendiliğinden dondu ve kapandı. Sabah uyarıyla karşılaştım. Boot menüden kontrol ettiğimde M2 SSD'yi görmediğini fark ettim. Laptop 2 M2'yi destekliyor dedim, diğer sokete takayım deneyeyim (SSD takma ve sökmede Monster garanti dışı bırakmadığını biliyorum). Kapağı açtığımda bir gördüm ki M2 SSD Goodram, RAM'ler Crucial marka. Bu ürünü Monster'ın N11 mağazasından aldım. Resmi mağazası yani resmi sitesine giriyorum, hepsinin Samsung olduğu yazıyor. Bu bir nevi yanıltmaca. Madem farklı kullanacaksın, aynı model ismini kullanma. SSD'yi 2. sokete taktım, o da çalışmıyor. Cihazı 1.5 sene oldu alalı, daha ETS 2 gibi bir oyunda error verdik. Umarım Monster bu hatasını görüp çözüme yönelir.

10 Eylül 2023 13:28 (Şikayetten 2 dakika sonra)

11 Eylül 2023 12:16

Değerli Erdi E., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Burak sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 13:50

06 Ağustos 2023 18:39
Monster Bilgisayarıma SSD Uyumlu Dediniz Olmadı
Melih sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 21:32
Monster Notebook 3 Defa Aynı Arızayı Yapıyor