Çağlar sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2024 23:45

Monster Abra A7 marka bilgisayarımı kullanırken aniden durdu ve dondu. Daha sonra bilgisayar açılmadı ve 'default boot device missing or boot failed' hatası vererek otomatik olarak aşağıda resmini eklediğim BIOS sayfasına yönlendiriyor. BIOS içerisinde SSD görünmüyor. Bu markadan iki adet bilgisayar almıştım. Diğer bilgisayarım olan Tulpar T7'de yaşadığım donma problemi için teknik servise başvurduğumda 'format at, geçer, problem yok' tarzında cevaplar alarak yeterli ilgiyi göremedim. Tüketici hakem heyetini kazandıktan sonra yeni bir ürün verdiler ancak verdikleri yeni üründe kullanılmış bir SSD olduğunu fark ettim. Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede, bana yeni bir cihaz verilmesi yönünde bir karar olduğunu ancak firma olarak SSD ve RAM'ı cihaz yan ürünü olarak kabul ettiklerini ve politika gereği değiştirmeden verdiklerini söylediler. Uzun tartışmalar ve mücadele sonucunda RAM ve SSD'nin değişimini sağladım. Ancak bu sefer de ikinci bilgisayarım olan ve yukarıda bahsettiğim sorunları yaşadığım cihazda problemler ortaya çıktı. Firmanın sorunuma duyarsız kaldığını ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı biliyorum. Burada, Monster Notebook almadan önce herkesin çok iyi düşünmesi gerektiğini belirtmek istiyorum.

15 Şubat 2024 23:49 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Çağlar
16 Şubat 2024 00:38

Sizden 1 sene ara ile 2 adet laptop aldım ikisi de bozuldu. 2 de 2 yaptınız tebrikler. 2013 yılında almış olduğum a. S marka laptopu hala sorunsuz kullanıyorum. İki ürününüzden de 10 yıllık laptoptan aldığım verimi alamadım. Teknik servis ve ürünlerinizin kalitesizliği farklı bir boyutta. Ürünüm tamir edilse dahi garantisi dolduktan sonra tekrar arızalanıp çöp olacağına eminim.

16 Şubat 2024 12:18

Değerli Çağlar C., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Anlayışınız için teşekkürler eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Monster Abra A5 Bilgisayarımda Ani Donma Ve SSD Tanıma Sorunu

02 Nisan 21:52

05 Ağustos 2024 11:40

29 Ağustos 2023 19:26

24 Mart 2024 00:35
Monster Notebook Yardımcı Olunmasını Rica Ediyorum
Nizami sonuçtan memnun

06 Eylül 2024 09:48
"Konu ile ilgilenen görevli kişilere teşekkür ederim."
Monster Notebook Kategorileri