Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Klavye Sorunu

Monster Notebook Klavye Sorunu
07 Nisan 2023 10:40

Monster Abra a5 v12 laptop kullanıyorum. Son zamanlarda bazı tuşlar bir basıyor bir basmıyor. İlginç olan hepsi bir tuşa bağlı. Yani (e, ü, h ve ENTER tuşu) sorunlu ama (e) tuşu basarsa bütün hepsi çalışıyor. Bazen hiçbiri basmıyor (e) tuşuna sert basınca ve aynı anda o bozuk tuşlara basarsam ikisi de çalışıyor. Mesela ENTER tuşuna basacağım (e) tuşuna sert bastırarak (entere) basıyorum çalışıyor. Servise gönderdim klavye bozuk dediler ve bana 1500 ya da 1200 yanlış olmasın hesap çıkardılar ben öğrenciyim ve zaten laptop fiyatı 3500 TL idi alırken. İkinci el takın ucuz olsun dedim yok dediler.

Ödeyemedim ve geri aldım bilgisayarı. Arkadaşımın abra a5 klavyesini söküp taktım önce hepsi çalışıyordu tuşların daha sonra 1 saat kadar geçince onunda bazı tuşları basmamaya başladı. Sonra eski klavyemi geri taktım. Şimdi bazen basıyor bazen basmıyor tuşlar lütfen yardımcı olun teşekkürler hayırlı günler. Serviste kayıtlı ismim (GO***)

07 Nisan 2023 10:44 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

Görkem
10 Nisan 2023 10:47

Keşke ulaşıp müşteri memnuniyeti için yardımcı olsalardı. Kimse aramadı. Facebook'tan Monster'e yazdım, teknik servise götürün dediler. Zaten götürdüm çok para istediler yapılamadı.

10 Nisan 2023 11:52

Değerli Görkem E., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza A.

Görkem
14 Nisan 2023 12:45

Sorun çözülmedi Ankara Monster yine 1290 TL fiyat çıkardı.

Alihan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 18:04
Monster Beşyol Şubesi'nde Yetersiz Ve Baştan Savma Hizmet
Kadircan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop'un Yetersiz Servis Desteği

25 Şubat 14:36
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 22:11
Burak sonuçtan memnun