Emre sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Kablosuz Oyun Kumandasında Tek Işık Sorunu

23 Eylül 2023 20:15

Pusat gaming wireless gamepad kullanıyorum geçen gün gamepad de bir sorun oluştu, gamepadi bilgisayara bağladığımda göstergenin bir tek sol üst ışığı yanıyor ve de gamepad kendi kafasına göre tuşlara basıyor. En kısa zamanda sorunumu çözmeniz dileği ile.

23 Eylül 2023 20:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Eylül 2023 10:27

Sayın Emre G., Telefon numaranızdan size ulaşamadık. Dilediğiniz zaman 0850 255 11 11 numaramızdan veya "[email protected]" adresine mail atarak Çözüm Merkezimize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Kaan sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2023 14:00
"Sorunuma hızlı bir dönüş aldım ve anlayışlı bir şekilde adım adım çözüm açıklandı ve sorunum giderildi. Çok teşekkür ederim"
Yunus sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2023 11:35
"Teşekkürler müşteri hizmetleri hemen geri dönüş sağladılar"
Ufuk sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2023 21:17
"Şikayet kaydı sonrasında sabah erkenden Mert bey talebimle ilgilendiğine dair arayıp bilgi verdi. Bir saat içinde uyumlu yedek parça seri numarasıyla atölyede aranıp bulundu. Daha sonra Atakan Bey arayıp kargoya verildiğini bildirdi. Kargo bugün elime ulaştı, iki adet yeni Analog gönderilmiş. Kolayca değişim yaptım. Şikayetin bu kadar hızlı sonuçlanması ve sürecin her aşamasındaki pozitif iletişim marka güvenilirliğini arttırıyor. Mert Bey başta olmak üzere Monster ekibine teşekkür ediyorum. Arkadaşlarıma tavsiye etmeye devam edeceğim. :)"
Monster Notebook Kategorileri