İbrahim sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Ekran Sorunu

15 Mayıs 2024 16:27
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Ürünüm ün değişimi yapıldı kargoya verilmesini bekliyorum bu süre zarfında bana yardımcı olan başta Atakan beye ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim”
14 Mayıs 2024 19:10

Yaklaşık bir haftadır servise olan cihazım bugün elime ulaştı LCD nin değiştiği söylendi 10 dakikadır cihazı açtım kullanmaya başladım aynı sıkıntıları tekrar yaşamaya başladım

15 Mayıs 2024 16:29 (Şikayetten 2 dakika sonra)

16 Mayıs 2024 10:37

Değerli İbrahim D., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

16 Mayıs 2024 20:56

Atakan bey aradı teşekkür ediyorum kendisine cihaza format atmam gerektiğini söyledi düzelmediği takdirde değişim yapılabileceğini söyledi gün içerisinde format atıp deneyeceğim

17 Mayıs 2024 11:17

Değerli İbrahim D., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

19 Mayıs 2024 10:20

Teknik servise cihazım dün ulaştı Atakan bey gerekli kontroller in yapılıp cihazın değişimini sağlayacağını ifade etti teşekkürler Atakan bey

21 Mayıs 2024 18:59

Aytuğ sonuçtan hiç memnun değil

Monster Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Arayışı

28 Şubat 2025 20:47
Monster Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Arayışı
Cankut sonuçtan çok memnun

13 Haziran 2025 13:09
"Teşekkürler Müşteri memnuniyeti için ücretsiz olarak değiştirildiği söylendi"
Servis Sürecinde Oluşan Ekran Hasarı İçin Haksız Ücret Talebine İtiraz
Servis Sürecinde Oluşan Ekran Hasarı İçin Haksız Ücret Talebine İtiraz