Monster Notebook Chrome De Bile 89+ İşlemci Sıcaklığı

25 Mart 2023 23:08

Monster Abra A5 V18.1 bilgisayarım performansı gittikçe düştü Chrome açınca bile 89 derece oluyor işlemci League of Legends de bile 70 FPS oynuyorum elim yanıyor bilgisayar klavyesi kullanırken canım yanıyor daha garantisi var fırın gibi oluyor. Lütfen birileri ulaşsın yetkili

25 Mart 2023 23:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

29 Mart 2023 09:33

Servis Sonrası Yanık Kokulu Monster Notebook Ve Ücretsiz Parça Değişimi Talebi

08 Ocak 17:07
servis-sonrasi-yanik-kokulu-monster-notebook-ve-ucretsiz-parca-degisimi-talebi-4.jpg

Monster Bilgisayarımda Anakart Değişimi Sonrası Ciddi Isınma Ve Donanım Sorunları

15 Ekim 2025 17:12
monster-bilgisayarimda-anakart-degisimi-sonrasi-ciddi-isinma-ve-donanim-sorunlari-5.jpg
monster-bilgisayarimda-anakart-degisimi-sonrasi-ciddi-isinma-ve-donanim-sorunlari-4.jpg
monster-bilgisayarimda-anakart-degisimi-sonrasi-ciddi-isinma-ve-donanim-sorunlari-3.jpg
monster-bilgisayarimda-anakart-degisimi-sonrasi-ciddi-isinma-ve-donanim-sorunlari-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Monster'ın 'Bir Günde Bakım' Vaadi Yerine Getirilmiyor

18 Ağustos 2025 21:42