Monster Laptopum Sürekli Kasıyor.

14 Ocak 2024 15:28

Bundan yaklaşık olarak 2 sene önce Monstar Tulpar t7 v20.3 Monster Laptop aldım. Bilgisayarı oyun için almamıştım çok da bilgisayardan anlayan biri de değilim açıkçası fakat oradan buradan sordum aynı özellikle Monster Laptopun daha uygun olduğunu ekran kartının da bu laptopta çok iyi olduğunu belirttiler ve laptopu satın aldım. Laptopu aldığım günden beri laptopta anlamadığım bir şekilde kasılmalar oluyor. Oyun dahi oynamıyorum. İnanın Youtube.com videosu izlerken bile bilgisayar kasıyor. İnternetten videolar izledim hızlandırmak için şunu şunu yapın diye belirtiyorlardı hepsini yaptım fakat değişen bir şey yok. Sonrasında Laptopumu Avrupa yakasındaki yerlerine getirdim durumu anlattım temizlik yapıp orijinal Windows kullanmamı gerekip bana geri verdiler. O gün merkeze gittiğimde merkez içinde bayağı laptop vardı beklerken onlara baktım biraz kullandım laptopların hızları muhteşemdi. Açıkçası şaşırmıştım bir bilgisayar nasıl bu kadar hızlı olabilir diye fakat orada ki bazı müşteriler bu hızların gayet normal olduğunu belirttiler. Dediğim gibi bilgisayar konusunda çok iyi değilim. Gündelik kullanıyorum. Laptopu teslim aldım fakat değişen hiçbir şey yok. (Teslim alalı da yaklaşık olarak 1 sene oldu) Bu süre içerisinde laptopa 2 kez format attık. Format attıktan sonra başlarda iyi oluyor fakat sonrası hep aynı. Bu kadar özellikli bir bilgisayarın sürekli kasmasına anlam veremiyorum. Oyun oynarken kassa hadi ona da tamam diyeceğim fakat laptop normal bir video izlerken daha kasıyor. Ben Monster'den hiç ama hiçbir şekilde memnun kalmadım. Benim gibi laptoptan çok anlamayan birisiyseniz eğer biraz daha fazla para verin yabancı markalardan alın.

14 Ocak 2024 15:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)

15 Ocak 2024 13:12

Değerli Gökhan A., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Gökhan
Gökhan
23 Mart 2024 18:20

Mert bey evet aradınız yardımcı oldunuz ama maalesef bilgisayarımda değişen hiçbir şey yok. Oyun yükledim ve oyun oynarken ortalama 25-3o FPS alıyorum. Daha öncelerde kaç kez bilgisayarı format attım yok yok yok. Bilgisayarı aldığım ilk günden beri bilgisayarım hız anlamında sıfır. Reklamlarda oynayamadığınız oyun olursa diyorsunuz buyurun oyun oynayamıyorum. Bir bilgisayar bu kadar kasamaz, kasmamalı! Kesinlikle Monster'den hiç ama hiç memnun değilim.

Emir
Emir

Merhabalar bende bir Monster kullanıcısıyım laptop şarja takılı olmadığı zamanlar kasıyor çünkü içinde büyük bir güç tutuyor control Center'den laptopun hangi modda olduğuna bakabilirsiniz performans modunda değilse fanlar az çalışır ve ısınmaya yani kasmaya sebep olur

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar Laptopta Uzun Süredir Çözülemeyen Ciddi Performans Sorunu

25 Ekim 2025 13:50
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar Laptop'ta Sürekli Performans Sorunları

03 Nisan 2025 20:36