Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 20:40

Monster leptopumu tamir ve bakım için teknik servise götürdüm. 2 hafta ürünüm teknik serviste bekledi. Ürünümün ekranında 1 adet ölü piksel vardı. 5 ve üzeri ölü piksel olmadığından ekran değişimi yapılmadığı cevabı verildi. Yargıtay Ankara 7. Tüketici Mahkemesi Karar No:2013/1750 ile birlikte ölü piksel sayısı kaç olursa olsun ister 1 tane ister 10 tane sayı fark etmiyor değişim/onarım yapılması gerekirken bu karardan önce 2010 da alınan eski olan ve iptal edilen kararı uyguluyorsunuz. Gerekli usul uygulanmamıştır. Ürünümün 1 yıl daha garantisi devam etmektedir. Köklü Monster firmasına bunu hiç yakıştırmıyorum. Acilen çözüm bekliyorum.

07 Ağustos 2024 20:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Ağustos 2024 10:31

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 20:46
Süleyman sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Tamamlayıcı Garanti Yalanı!

20 Mart 2024 12:36
"Şikayeti yazdıktan hemen sonra İbrahim Bey aradı. Önce beni sonra Ankara servisindeki arkadaşları bilgilendirmiş. Panel değişimi yapıldı tekrar. İbrahim Beye emeğinden dolayı teşekkür ederim."
Umut sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 10:58
Monster Ekran Sorunu Garanti Kabul Edilmiyor
Monster Ekran Sorunu Garanti Kabul Edilmiyor

13 Kasım 2024 23:52
Monster Tulpar Cihazında Bitmeyen Sorunlar Ve Teknik Servis Mağduriyeti
Reyhan sonuçtan çok memnun

15 Temmuz 2023 22:50
"Merhaba Tunahan Bey burda yazdığımdan farklı bir durum yaşamadım buraya yazdıklarımı okumanızı onerırım. Süreçle ilgili Monster'e Twitter üzerinden de yazmıştım geri dönüş yaptıklarında da tekrar görüştük ılımlı bir şekilde yaklaşıp yardımcı oldular şu an için bir sorun yaşamadık panel değişimi yapıp gönderdiler. Teşekkürler..."
Monster Notebook Ölü Piksel Problemi!
Monster Notebook Kategorileri