Deniz sonuçtan çok memnun

21 Ocak 2024 02:59
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“Mert bey güzel ilgilendi, teşekkürler.”

Bilgisayarıma bakım yaptırmak için Monster Notebook müşteri hizmetlerini aradım, aynı zamanda daha önce temenni ettikleri ömür boyu klavye tuşları değişim garantisi doğrultusunda klavye tuşlarının siparişlerini vermelerini ve benim o tarihte bakıma getirmek istediğimi söyledim. Fakat çalışan arkadaş ömür boyu klavye tuşu değişimi gibi bir uygulamanın yapılmadığını söyledi. Bilgisayarımı aldıktan 1 ay sonra klavyemin tuşları silinmeye başladı, bunun üzerine Monster'ı aradım ve bakıma geldiğinde değiştirileceği söylendi fakat ellerinde o an tuş olmadığı için değiştirmediler. Tuş değişim işlemi şimdiye kaldı fakat şimdi de böyle bir şey yok diyorlar. Daha önce benim gibi klavye tuşlarından sorun yaşayan arkadaşlarım oldu ve değişimi gerçekleşti, bunun bilgisayardan kaynaklanan kronik bir sorun olduğu bana da dile getirildi. Bu olayı çözüp bilgisayarımı öyle bakıma götürmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

21 Ocak 2024 03:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Deniz
Deniz
22 Ocak 2024 17:34

Mert bey güzel ilgilendi, teşekkürler.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 13:39
Monster Notebook Klavye Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 11:55
Monster Notebook İlgisizliği Ve Anlayışsızlığı
İsa sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 12:23
Monster Bilgisayarın Klavye Sorunları Ve Sürekli Bahaneler
Can sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2024 00:27
"Şikayetim yayınlandıktan hemen sonra arandım ve sorunum çözüldü. İlgisi için Mert beye ve Monster markasına teşekkür ederim."
Gökay sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 18:00

Monster Notebook Kategorileri