Salim sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2022 17:29
Salim'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz ve hızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler”

Yaklaşık 3 ay kadar önce Monster'in kendi sitesinden Tulpar t7 v20.4 isimli bilgisayarı satın aldım. Ürün ilk geldiğinden beri ekranında sıkıntı yaratıyor kendi kendine bulanıklaşıyor arada gidip geliyor son olarak da dikey çizgili renkli bir hal aldı ekran sonra servise gönderdim. Panel değişimi yapıldı geleli 1 hafta bile olmadı benzer bir sorunu yaşadım.

Tekrardan müşteri hizmetlerini aradım intel driver and support assistant diye bir araç indirtti araç çalışmıyor bile ne değişime ne iadeye yaklaşıyorlar garantiye göndereceğim sonra yine aynı sorun olacak büyük ihtimal.

21 Aralık 2022 17:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli MONSTER Kullanıcısı, Talebiniz firma yetkililerimiz tarafından görülmüştür ve hassasiyetle ele alınacaktır. Memnuniyetinizi sağlamak için birim yetkilimiz en hızlı şekilde sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla, MONSTER Müşteri Hizmetleri

22 Aralık 2022 14:27
22 Aralık 2022 14:33

Merhaba sorun driverdan kaynaklı bir sorundu sanırım grafik sürücüsü driverını sitenizden indirmiştim ama eski sürüm olduğu için bu sorun meydana geldi intelin sitesinden güncelledim driveri sorun şu anlık meydana gelmiyor.

22 Aralık 2022 14:34

İlginiz ve hızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler.

22 Aralık 2022 16:23

İlginiz ve hızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler

Monster Teknik Servis Sonrası Laptopumda Bitmeyen Sorunlar Ve Yanlış Model Gönderimi

13 Ekim 01:11
monster-teknik-servis-sonrasi-laptopumda-bitmeyen-sorunlar-ve-yanlis-model-gonderimi-3.jpg
monster-teknik-servis-sonrasi-laptopumda-bitmeyen-sorunlar-ve-yanlis-model-gonderimi-2.jpg
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Turbo Modda Bile Düşük FPS Sorunu!

11 Nisan 17:51
Monster Notebook Turbo Modda Bile Düşük FPS Sorunu!
Mert sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 19:11
Kadir sonuçtan çok memnun

Yanlış Teşhisle Gereksiz Ücret Ve Devam Eden Arıza Nedeniyle Mağduriyet

23 Kasım 15:53
""Servis sürecimde yaşanan iletişim kopuklukları ve hatalı işlemler nedeniyle oldukça Zorlu ve yorucu bir dönem geçirdim. Ancak konunun Teknik Servis Müdür Yardımcısı Sayın Aydın Altay'a iletilmesiyle süreç tamamen olumlu yönde değişti. Aydın Bey, yaşadığım mağduriyeti bizzat inceleyip, bir yöneticiye yakışan hassasiyetle ve çözüm odaklı bir yaklaşımla konuya el attı. Öğrenci olarak yaşadığım zorluğu anlayıp, hakkaniyetli bir inisiyatif kullanarak sorunumu tamamen çözüme kavuşturdu. Markaya olan güvenimin sarsıldığı bir noktada, gösterdiği ilgi ve adaletli tutumuyla güvenimi tazelediği için kendisine minnettarım. Sorunum giderildi, bilgisayarıma kavuştum. Aydın Bey'e ve çözüm ekibine teşekkür ederim.""
Tüm Tulpar T7 V20.4 Şikayetlerini Gör
Monster Notebook Kategorileri