Sudenaz sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2023 21:28

Monster bilgisayarım kapatıp yeniden başlattım ve "Default Boot Device Missing or Boot Failed" diye bir cümleyle başlayıp devam eden bir hatayla karşılaştım. Bilgisayar beni Bios'a yönlendirdi fakat "Continue"ya bastığımda "No bootable device" diye bir hata çıktı karşıma. Bütün fotoğraflarım bilgisayarın içinde ve kaybetmekten korkuyorum. Monster'dan cevap bekliyorum çünkü bilgisayarımı açamıyorum ve bilgisayarıma ters hiçbir şey yapmadım ve bu hatanın karşıma çıkmasını beklemiyordum.

14 Ekim 2023 21:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Ekim 2023 12:25

Değerli Sudenaz Z., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Muhammed sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2024 10:40
"İlgili kişi arayıp ilgilendi ürünü teknik servise gönderilmesi yönünde bilgi aldım. Teşekkürler..."

Monster Abra A5 Bilgisayarımda Ani Donma Ve SSD Tanıma Sorunu

02 Nisan 2025 21:52