Monster Ayıplı Ürün Satıyor

Monster Ayıplı Ürün Satıyor
27 Mayıs 2024 09:151.522
Ozan'ın Teşekkür Mesajı
Sorunum çok kısa sürede açıklığa kavuştu çok teşekkürler Monster ailesi şaşırtmadi. :)

Monster notebook ailesine duyurulur:
27.01.2021 tarihinde almış olduğum Tulpar T5 V19.2 oyun bilgisayarının ayıplı ürün olduğundan şikayet vara yazıyorum. Ben garantisi geçtiği için pillerini 2 kez 1 kez klavye değişimi, ana kart değişimi yaptırdım. Şimdi pilini yine değiştirmek zorunda kalacaklar ve USB ninde değişmesi gerekecek. Garanti suresi içerisinde arızalandı bildirmedim, garanti bittiği için kendi cebimden parça değişimi yaptırdım arızalı olan parçayı değiştirdiler, ama bu sefer dayanamayacağım kendi isimi yapamıyorum ben şu anda Tüketici haklarım gereği ödenen cihaz değişimlerinin iadesinin yapılmasını
Bunlar:laptopun parası
Yükseltilen parçanın parası
Ve bakım onarım paralarının iadesini talep ediyorum.
Bu ürün ayıplı bir üründür.

27 Mayıs 2024 09:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Mayıs 2024 11:03

Değerli Ozan A., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

27 Mayıs 2024 11:05

1 Aylık Monster Notebook'ta Ana Kart Değişimi: Güvenim Sarsıldı, İade Talebim Reddedildi

Faik
23 Eylül 2025 22:031.679

09.08.2025 tarihinde Monster Notebook’tan Tulpar t7 v26.2 17.3" model bilgisayar satın aldım. Cihazı yalnızca 1 ay kulla...

Monster Laptop Düzelmeyen Arızası

Nurettin
11 Temmuz 2024 23:022.657

Yaklaşık 3 yıl önce Monster' dan Tulpar t5 v19.2 laptop aldım. Almaz olsaydım. Benim hayatım boyunca bu kadar sorun yaşa...

Tümünü Gör
Monster Servise Gönderdiğim Ürün Kırık Geldi

Monster ServiseGönderdiğim Ürün Kırık Geldi

Hatice
Monster Notebook Donma Sorunu

Monster NotebookDonma Sorunu

Bedirhan
Monster Tulpar T5 V23.4.2 Donma Sorunu!

Monster Tulpar T5V23.4.2 Donma Sorunu!

Bedirhan
Monster Teknik Servis Problemleri Çözemiyor!

Monster Teknik ServisProblemleri Çözemiyor!

Sergen
Monster Tulpar T7 V20.1 SD Card Girişi Açılmıyor!

Monster Tulpar T7V20.1 SD Card Girişi Açılmıyor!

Nazmi
Lakayıt Monster Müşteri Hizmet Servisi