Merih sonuçtan çok memnun

Monster Müşteri Hizmetleri Ve Servis Problemi

Monster Müşteri Hizmetleri Ve Servis Problemi
27 Temmuz 2023 08:53
Merih'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri ilişkilerinden Mert Bey kendileri beni arayarak tuşların gönderileceği bilgisini verdiler. Kendilerine ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.”

Monster Tulpar T5 V19.2 kullanıcısıyım. Daha 2 yıl olmadan ürünün tuşlarında soyulma oldu. Ayrıca pil ömrü bitti. Bilgisayarı 7/24 kullanmak zorunda olduğum için servise götüremedim ve kendilerinden 25.07.2023 tarihinde tuş takımı ve bataryanın ücreti karşılığında bana gönderilmesini, montajını kendim yapacağımı talep ettim. Ardından müşteri hizmetleri bana dönerek 2.199 TL batarya ücreti talep ettiler ve tuşlarla ilgili de hangi tuşların sorunlu olduğunu ona göre gönderim yapacaklarını söylediler. Ben de tüm tuşları talep ettim. Daha sonra atmış oldukları mailde ise batarya ücretinin 1590 TL olduğunu ve tuşları gönderemeyeceklerini belirttiler. Ardından durum hakkında kendilerine şikayet belirttiğimde ise fiyatın sehven hatalı verildiği, ürünün 1590 TL olduğunu belirttiler. Ayrıca tuş takımını gönderemeyeceklerini ve servise ürünü götürmem gerektiğini söylediler. Söz konusu tuş takımının tarafıma gönderilmesini talep etmekteyim.

28 Temmuz 2023 10:35

Şikayetvar aracılığı ile oluşturmuş olduğum problem neticesinde Monster müşteri hizmetlerinden bir beyefendi bana dönüş yaptı ve ihtiyacım olan silik tuşların tarafıma müşteri memnuniyeti adına gönderim yapacaklarını söylediler ve bana bir mail göndereceklerini belirttiler. Ardından yarım saat sonra mail geldi ve ben maildeki formu doldurup tekrar görseller ile beraber kendilerine ilettim. Ardından bana tekrar bir mail geldi. Mail içeriği 'Kullanım kaynaklı kozmetik hatalar normal şartlarda garanti dahilinde değerlendirilmemekte olup, ücretli olarak tek tuş satışı da yapılmamaktadır. Şu an talep etmiş olduğunuz tuşlar stoklarımızda mevcut değildir. Ürününüzü bakıma gönderdiğinizde ya da getirdiğinizde, stok durumuna göre destek olabiliriz. Sirkülasyon hızlı olduğu için anlık olarak stoklar değişebilir. Garantisi bitmiş olsa da bu işlem m. M. Adına yapılabilir. Bu işlemler için Ankara şubeden destek alabilir, adetli tuş gönderimi zaten yapılmıyor. -Atakan Koç kullanıcısına atanmıştır.' Söz konusu mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Servise neden gidemediğimi sizlere defalarca anlattım. Fakat siz hala kalitesiz üretmiş olduğunuz ürünün arkasında durmak yerine kaçamak cevaplara yöneliyorsunuz.

Ek
27 Temmuz 2023 08:56 (Şikayetten 2 dakika sonra)

27 Temmuz 2023 12:15

Değerli Merih A., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

28 Temmuz 2023 08:25

Merhaba, müşteri temsilcisi arkadaş aradı ve yardımcı olacağını ve tuşları göndereceğini söyledi. Bana bir mail gönderdiler orada hangi tuşlar, model vs bilgileri aldılar. Sonra yine Monster'den gelen cevap 'Tuş gönderemiyoruz.' Şaka gibiler :) Sorunum halen devam ediyor bilginize.

28 Temmuz 2023 11:07

Değerli Merih A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

28 Temmuz 2023 11:29

28 Temmuz 2023 11:30

Göstermiş oldukları ilgi ve alaka için kendilerine teşekkür ediyorum. Mutlu Müşteri olmak Monster ile bir ayrıcalıktır.

Buğra sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 18:59

11 Temmuz 2024 23:02