İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 17:44

Monster notebook Ses ve soundblaster Cinema sorunu mevcut. Cihazım Abra A7 v5.2, 3 sene öncesinden beri ses seviyesi düzgün gelmiyor ve kulaklık takmadan neredeyse duyamıyorum. Defalarca bir sürü yöntem - driver denedim olmadı. Ses sürücülerinden sonra Sound Blaster Cinema'nın her versiyonunu denedim. Bana lütfen sürücü güncellemesi demeyin. Sürücüleri güncelledik, Windows 10 ve 11 temiz kurulum, ddu ile silip yeniden yükleme her şeyi denedim olmuyor olmuyor olmuyor. Ayrıca geçen yıl bir arkadaşınız cihazıma bağlanıp bir şeyler denedi yine olmadı. Sitenizdeki sürücüler de düzgün çalışmıyor. Satış sonrası destek yalnızca bilgisayarın tozunu almak değildir, yazılımsal konuda da sürekliliğin sağlanması gerekir. Bu konuda yardım talep ediyorum. Yurt dışındayım, telefonla değil WhatsApp'dan arayın veya sorunumu uzak masaüstü uygulaması ile çözün lütfen.
Telefon numaram +381 62 937 6461

19 Şubat 2024 17:49 (Şikayetten 4 dakika sonra)

19 Şubat 2024 18:05

Yanıt süresini kısa tutmak için harcadığınız eforu personel eğitimi ve çözüm yolları üretmek üzere yönlendirmenizi rica edeceğim. Eğer Bu laptoptan düzgün ses gelmesini sağlayabilir ve bana çözümü öğretebilirseniz Kadıköy şubelerinize gelip baklava dağıtacağım.

20 Şubat 2024 12:14
22 Şubat 2024 10:25

Hepsini tek tek tek sile sile resetleye resetleye denedim sonuç aynıdır. Mesaiden sonra WhatsApp üzerinden biri iletişime geçse bile çok güzel olur. Yoksa TR geldiğimde laptopu prize takıp bırakacağım, kendi kendine alev alıp yanmaya başlar zaten.

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Ses Kaybı Ve Yazılım Sorunlarıyla Mücadele!

06 Nisan 2025 06:03

Monster Notebook'ta Düşük Ses Sorunu

04 Mart 2024 21:22
Monster Notebook'ta Düşük Ses Sorunu
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 12:00

01 Mart 2025 01:06

Monster Abra Laptopta Bakım Sonrası Da Devam Eden Ciddi Performans Ve Sıcaklık Sorunları

15 Ekim 2025 23:53
monster-abra-laptopta-bakim-sonrasi-da-devam-eden-ciddi-performans-ve-sicaklik-sorunlari-1.jpg
Monster Notebook Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru