Monster Abra A7 11.5 Kasadan Ses Sorunu

17 Mart 2024 17:56
Yalın
Yalın
16 Mart 2024 13:17

3 yıllık Monster Abra A7 V11.5 model Laptop'um bugün videodaki gibi soluna dokunulduğunda ses çıkarmaya başladı bu cızırtıyı en başta sorun etmesem de şimdi de oyun oynarken gelen ses cızırtı yapmaya başladı

17 Mart 2024 18:01 (Şikayetten 4 dakika sonra)

18 Mart 2024 10:59

12 Aralık 2025 13:53
monster-notebook-servis-tarafindan-verilen-hasar-6.jpg
monster-notebook-servis-tarafindan-verilen-hasar-5.jpg
İlker sonuçtan hiç memnun değil

3 Ayda Çözülemeyen Bilgisayar Sorunu Ve Artan Mağduriyet

25 Temmuz 2025 17:01
3 Ayda Çözülemeyen Bilgisayar Sorunu Ve Artan Mağduriyet
3-ayda-cozulemeyen-bilgisayar-sorunu-ve-artan-magduriyet-3.jpg
3-ayda-cozulemeyen-bilgisayar-sorunu-ve-artan-magduriyet-1.jpg
Cevat sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2025 21:06

18 Ağustos 2025 20:16
S.eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Teknik Servis Sonrası Cihazımda Tornavida İzi Ve Montaj Hatası Yaşadım

04 Ağustos 2025 09:02
monster-notebook-teknik-servis-sonrasi-cihazimda-tornavida-izi-ve-montaj-hatasi-yasadim-7.jpg
monster-notebook-teknik-servis-sonrasi-cihazimda-tornavida-izi-ve-montaj-hatasi-yasadim-6.jpg
monster-notebook-teknik-servis-sonrasi-cihazimda-tornavida-izi-ve-montaj-hatasi-yasadim-5.jpg
monster-notebook-teknik-servis-sonrasi-cihazimda-tornavida-izi-ve-montaj-hatasi-yasadim-4.jpg
monster-notebook-teknik-servis-sonrasi-cihazimda-tornavida-izi-ve-montaj-hatasi-yasadim-2.jpg
monster-notebook-teknik-servis-sonrasi-cihazimda-tornavida-izi-ve-montaj-hatasi-yasadim-1.jpg
Tüm Abra A7 V11.5 Şikayetlerini Gör

Monster Notebook Kategorileri