Monster Abra A5 V21 Ekran Açılmama Sorunu

17 Mart 2024 00:14

Monster Abra A5 V21 cihazını alalı bir hafta olmadı. Ekranı aşağı eğip kapattığımda, tekrar açılırken ya çok uzun süre bekletiyor ya da açılmıyor. Bu sorunlarla ilgili bir çözüm bulamadım. 'Şikayet Var' adlı bir yorumda verilen yanıtta şu adımların izlenmesi gerektiği yazıyordu: 'Cihazınızın power tuşuna bastıktan sonra cihaz açılıyor, fanlar ve klavye ışıkları yanıyor ancak ekrana görüntü gelmiyorsa aşağıdaki adımları takip ederek cihazınızı kontrol etmenizi rica ediyoruz; 1- Cihazınız açıksa kapatınız. (Power tuşuna uzun süre basılı tutarak kapatabilirsiniz.) 2- Cihazınızın şarj adaptörü ile bağlantısını kesiniz. 3- Power tuşuna 15 saniye basınız. 15 saniye dolduğunda bırakınız. 4- Klavyenizde bulunan sol altta Fn + b + Power tuşlarına aynı anda 15 saniye süreyle basılı tutunuz. 15 saniye dolduğunda bırakınız. 5- Klavyenizde bulunan sol altta Fn + d + Power tuşlarına aynı anda 15 saniye süreyle basılı tutunuz. 15 saniye dolduğunda bırakınız. 6- Cihazınızı şarja takarak Power tuşuna 1 saniye basıp açmayı deneyiniz.' Bu işlemleri gerçekleştirdim ancak açılmadı. Aynı işlemleri ikinci ve üçüncü defa tekrarladığımda bilgisayarım açıldı. Bu sorunu sürekli yaşayacak mıyım? Lütfen yardımcı olun, Monster yetkilileri. Artık Monster ailesinin bir üyesiyim.

17 Mart 2024 00:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Mart 2024 12:40

Değerli Kerem K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Onur

Nevzat
17 Mart 2024 11:35