Hüda sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 V20.3 Her Açtığımda Bios Ekranı Ve Sürekli Alınan Mavi Ekran Hatası

26 Ekim 2023 00:07

İlk defa çektiğim bir sorun hakkında şikayet etmek istedim çünkü gerçekten Monster'ın bu kalitesiz ve gelecek vadetmeyen ürünlerinden 4 ay bile olmadan sıkıldım. Abra A5 v20.3 modeline garanti vs. birlikte 37 bin 200 küsur tl ödedim, hem iş bilgisayarı hem de kişisel bilgisayar olarak kullanmak için aldım ancak çok büyük bir hata etmişim. Satın aldığımdan beri kaç kere mavi ekran aldım bilmiyorum. Kaç kere işimin ortasında mavi ekran alıp sorun çıkarttığını da. Bu son haftada da her bilgisayarı açtığımda Bios ekranı ile karşılaşıyorum ve herhangi bir şey yapamıyorum. İş bilgisayarı olarak da kullandığım için bilgisayarımdaki dosyalarıma ulaşamıyorum, yedekleme şansım da yok. Haftanın ortasında hiçbir şekilde kullanıcı hatası olmayan bir sebepten ötürü işlerim aksayacak ve günlerce de serviste kalacak yüksek ihtimal.

06 Kasım 2023 22:40

Tekrardan merhabalar, bugün 7 gün önce servise teslim edip, ''değişim işlemleri başlatılan'' ürünümü aldım. :) İş bilgisayarı olarak kullandığım için bu sürecin hızlandırılmasını istedim fakat müşteri temsilcileriyle konuştuğumda ''ürünün gelmesini bekliyoruz'' deniyordu. Gidip kendim almak istedim çünkü acilen elimde olması gerekiyordu fakat ''ürünün nereden geldiğini bilmediklerini, herhangi bir şubeden geldiği ve bunun takibini yapamadıklarını'' söylediler. Uzun lafın kısası; üründe herhangi bir değişime gidildiğini ya da yeni bir ürün olduğunu düşünmüyorum, aksine ''yeni'' bilgisayarımı kullanışımın 2. Ya da 3. Saatindeyim ve ilk mavi ekranımı aldım. :) Teknik arızası olduğuna karar verilen bilgisayarı alınıp tekrardan ''yeni'' bir bilgisayarmış gibi veriliyor ve buna değişim deniyor büyük ihtimal. ''Değişime gidilmesini'' de istememiştim, tek istediğim Monster markasının herhangi bir ürününü kullanmamak. İadeye gidilmesini istiyorum, tabi ki işlerine gelmediği için bunu da yapmıyorlar. Saydım ve bugün içinde 11 kere mavi ekran aldım :)

Ek
02 Kasım 2023 18:43

Ek
26 Ekim 2023 00:09 (Şikayetten 2 dakika sonra)

26 Ekim 2023 15:21

Değerli Hüda K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Talepleriniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Şerif sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 02:23
Monster Abra A5 V17.4.4 Model Laptopumda Yaşadığım Sorunlar
Monster Abra A5 V17.4.4 Model Laptopumda Yaşadığım Sorunlar
Mervan sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 01:04
Monster Abra A7 V12.5: Bitmeyen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Monster Abra A5: Bitmeyen Arızalar Ve Çözülmeyen Sorunlar

08 Eylül 11:31
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 14:50

28 Mayıs 11:31