27 Temmuz 2023 19:25

2021 yılında Monster Abra A5 V18.1 bilgisayar aldım. Aldığım günden beri sürekli servise gönderiyorum. Şu anda da 4. Kez göndereceğim. Her seferinde aynı problemi yaşamama ve her seferinde servise göndermeme rağmen aynı şeyi yaşıyorum. Bilgisayarım ya açılmıyor ya da açılsa da Bios'a atıyor. Daha önce SSD de değiştirildi Monster tarafından ama biosta SSD görünmüyor. Bu problemlerden bıktım artık. Sizin yüzünüzden işlerim aksıyor ve sorun yaşıyorum. Geri gönderip durmak yerine cihazımın değiştirilmesini istiyorum. Kabul edin artık bu cihaz bozuk. Kayıplarımı karşılamanızı istiyorum.

27 Temmuz 2023 19:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Temmuz 2023 10:04

Değerli Serra A., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Serra
05 Ağustos 2023 13:49

Bilgisayarım 4. Kez servise girdi. Ve yine SSD değiştirip gönderiniz ki bana gönderildiğine dair hiçbir bilgi gelmedi. SSD değişimi zaten daha önce yapılmıştı ve bu şekilde bir çözüme ulaşılamadı bilgisayar tekrardan aynı hatayı verdi. Buna rağmen siz yine SSD değiştirip format atıp bana geri gönderdiniz. Sizce bu bir çözüm mü? Hadi şu an garanti kapsamında neyse 2 ay sonra garantisi bitip tekrar aynı problem yaşadığımda ne yapacağım ben? Müşterinizi düşünüyor olsaydınız dikkate alırdınız tüm bunları. Sizi tercih ettiğim için çok pişmanım.

Burhan sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2023 21:34
Monster Abra A5 V18.1.1 SSD Görmüyor
Şerif sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 02:23
Monster Abra A5 V17.4.4 Model Laptopumda Yaşadığım Sorunlar
Monster Abra A5 V17.4.4 Model Laptopumda Yaşadığım Sorunlar
Toprak sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 12:35
Monster Bilgisayarımın Tamir Sürecinde Büyük Hayal Kırıklığı
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 21:54

02 Şubat 2024 11:33