Kronik Arızalı Monster Dizüstü

01 Eylül 2023 10:58

Monster diz üstü bilgisayarım var 2 ay önce fan sorunu ve BİP BİP ses yapıp kapanma sorunu vardı Sefaköy'deki Monster servise verdim. Ürünü yaptılar ama yine aynı sorun yaşanıyor. Bu sorunu garantisi bitmek üzere ve elimde bozuk cihazla kalacağım. Kaliteli diye aldık ama cihazın ömrü 2 yıl mı ürünün değişmesini talep ediyorum

01 Eylül 2023 11:03 (Şikayetten 4 dakika sonra)

01 Eylül 2023 11:35

Değerli Uğur G., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Raif

Sorun çözüldü mü? Aynı sorun bende de yaşandı. Cihazı 3 kez teknik servise gönderdim. Gönderimde fana bakım yapıldığı söylendi, arıza devam etti. Gönderimde fan içine kağıt sıkıştığı, donanımsal arıza olmadığı belirtilerek cihaz geri gönderildi; sorun yine sürdü. Gönderimde “fan ayarları yüksek ayarlanmıştır” denildi. Sıcaklık testi talep ettim, rapor paylaşmadan “donanımsal arıza yoktur” denilerek geri gönderildi. Tüm süreci video kaydıyla belgeleyip servise ilettim. Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru hakkım varken “özel ilgileneceğiz” denilerek cihazı 4. Kez gönderdim. Yeni servis formunda ana kart, GPU, CPU test edileceği yazıyordu. Ancak sadece telefonla “arıza yok” denildi, rapor paylaşılmadı. Dava sürecim devam ediyor. Aynı şekilde “donanımsal arıza yoktur” yanıtı alan oldu mu, paylaşabilir misiniz?

Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Sürekli BİP Sesi Arızası

25 Mayıs 2023 14:08
Utku sonuçtan çok memnun

Utku
15 Kasım 2023 12:44
"Teşekkür ederim Monster cihazı geçmişe dönük kayıtlardan dolayı o armayı kabul etti"
Monster Notebook Kategorileri