21 Kasım 2024 11:38

4 yıldır sorunsuz kullandığım Abra A5 V15.8 model cihazımı 11.11.2024 tarihinde bakıma verdim. Bakımdan hemen öncesine kadar cihazım sorunsuz çalışıyordu. Bakımdan sonra cihazı ilk kullanımımdan itibaren ekran kartı sürücü arızası başladı cihazımda. Yazılımsal olduğunu düşündüğüm bu sorunu sürücü güncellemesi gibi yollarla çözmeye çalıştım ancak kalıcı olarak çözülemediğini fark ettim. 14.11.2024 tarihinde teknik desteğe bağlandım ve cihaza format atmam gerektiğini, sorunum çözülmezse cihazımı teknik servise getirmem gerektiğini belirttiler. 18.11.2024 tarihinde cihazımı teknik servise bıraktım. Takip linkinde 20.11.2024 sabah dokuzda ekspertiz sürecinin sonuçlandığını ve benimle iletişime geçeceklerini yazdılar ama geçmediler. 21.11.2024 tarihinde kendim aradığımda ise sanki sorunun bakımla hiç alakası yokmuş gibi cihazımda chipset arızası olduğunu, tamiri için 9000 TL gerektiğini söylediler ve bakımla alakalı sorumluluğa hiç değinmediler bile. Cihazımın bakımdan hemen önce sorunsuz çalıştığını, hemen sonrasında ilk kullanımda bu arızayı verdiğini tekrar özellikle belirttim. Konuyu teknik ekibe ileteceklerini söylediler ancak başta da belirttiğim bu hususun hiç dikkate alınmaması sorunu detaylı inceleyeceklerine ve sorumlulukları varsa sahipleneceklerine dair umut bırakmadı.

Salih sonuçtan memnun değil

06 Ekim 2023 11:32

02 Ekim 2024 17:39
Faik sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 13:49

17 Haziran 2024 21:08
Monster Laptop Tamir Edilmiyor.
Burak sonuçtan çok memnun

17 Mart 2024 19:50