MoneyPay, Kredi Kartı Eklemeye İzin Vermiyor.

MoneyPay, Kredi Kartı Eklemeye İzin Vermiyor.
Ss Sen
10 Temmuz 2024 21:36

MoneyPay'i uzun zamandır kullanıyorum, kimlik doğrulamam var, hazır limitim de var, birkaç kartım da kayıtlıydı ama daha sonra sildim. Uzun zamandan sonra hazır limitimi kullandım ve MoneyPay'e kartla para yükleyip, hazır limit borcumu kapatmak istedim. Ancak 2 haftadır, defalarca müşteri hizmetlerine telefon açmama, destek birimlerine mail göndermeme rağmen, robot gibi standart cevaplar harici bir çözüm sunamadılar bir de bana EFT/havale yapmamı önerdiler.

Bu ne saçma bir şeydir. Siz, uygulama olarak, bana kart ekleme hakkını vermişken, bunu nasıl kullandırmazsınız? Masterpass kart eklemek isteyince "parameter error" çıkıyor, manuel kart eklemek isteyince, yine Masterpass'a yönlendiriyor. Ben müşteri olarak ne yapayım?

11 Temmuz 2024 10:05 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Money Pay' e iletmiş olduğunuz bildiriminiz alınmıştır. Müşteri Deneyimi Ekibi olarak en kısa sürede gerekli kontrolleri gerçekleştirip, tarafınıza geri dönüş sağlayacağız. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

11 Temmuz 2024 15:43

Değerli Kullanıcımız, Kayıtlı e-posta adresinize bildiriminize ait geri dönüşümüzü ilettik. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

Aysel sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 21:28
Ödeme İadesi Beklerken Faiz Yükü Artıyor
Ödeme İadesi Beklerken Faiz Yükü Artıyor
odeme-iadesi-beklerken-faiz-yuku-artiyor-1.pdf
Samet sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 00:13

06 Ağustos 2024 15:08