30 Ocak 2024 16:59

Mondi ürünleri ve Mondi servisinden şikayetçiyim. 16.12.2022 tarihinde Siirt Mondi Home mağazasında 74 bin TL değerinde ürünler satın aldım. Satın aldığım ürünler yaklaşık 3 veya 4 ay sonra elime ulaştı. Bir ay geçtikten sonra, yemek masasının sandalyelerinde yavaş yavaş yırtılmalar meydana geldi ve devam ediyor. Aldığım ürünler için verilen 2 yıl garanti kapsamında bu sorunun çözümü için yetkili servise haber verdim. Onlar, sorunun ne olduğunu anlamak için eve gelip ürüne baktılar ve sorunun alanın dar olmasından kaynaklı olarak sandalyelerin masaya çarpmış olabileceğini varsayarak kullanıcı hatası olduğunu belirttiler ve bir çözüm sunamayacaklarını söylediler. Ayrıca, sandalyelerin örtülerinin değiştirilmesi için ücret talep ettiler. Ancak evde çocuk olmadığını ve yemek masasının yeni olduğunu, bu yüzden ekstra dikkatli davrandığımızı belirtmeme rağmen, sorunun kullanıcı hatası olduğu konusunda ısrar ettiler. Meydana gelen sorunun kullanıcı hatası olmadığını, malın kalitesizliği veya üretim hatasından kaynaklandığını düşünüyorum. Bu durumun kanıtı olarak, yırtılmaların aynı yerden yavaş yavaş meydana gelmesi ve çektiğim resimlerde bu durumun net bir şekilde görülmesidir. Bu nedenle ürünün yeni bir ürünle değiştirilmesini talep ettim ancak olumsuz bir muamele ile karşılaştım. Mağdur durumdayım ve başkalarının da mağdur olmaması için bu durumu burada paylaşıyorum. Mondi ürünlerinin kalitesiz ve gereksiz yere pahalı olduğunu düşünüyorum.

30 Ocak 2024 17:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

30 Ocak 2024 17:32

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 21:26

28 Mayıs 2024 15:01

Yıldız
15 Temmuz 2023 15:25
Mondi İlgisizlik, Garanti Yalanı
Örnek sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2025 21:27
yeni-alinan-yemek-odasi-takiminda-surekli-kirilan-sandalyeler-ve-ilgisizlik-1.jpg
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
09 Eylül 2024 12:06