Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Mondi Servis Ücretleri ve İletişim Sorunları

Mondi Servis Ücretleri ve İletişim Sorunları
09 Ekim 2024 15:01

Mondi'den aldığım baza başlığının minder kılıfını yanlışlıkla yaktık ve ben müşteri hizmetlerini aradığımda online görüntülü arama ile halledilebileceği söylendi. 2 gün geçti, ne arayan ne soran olunca ben aradım ve 'Sizin bölgenizde maalesef online görüşme yok, bu sebeple servis gelip inceleyecek, firmaya bildirecek' diyorlar. Ben hem servis ücreti verecekmişim hem de kılıf ücreti. Diyorum ki ücret dahilinde değiştireceğim zaten ama servise ne diye boşuna para vereyim? Gelip 'Aaaa yakmışsınız bunu, değiştireceğiz' mi diyecekler? Böyle bir mantık hizmet olamaz. Neymiş efendim, kumaşını servis görüp söyleyecekmiş. Anlamadığım zaten yatağın modeli belli, rengi belli, fotoğrafını yollasam bile yeterken servis sırf ücret koparsın diye yaptıkları o kadar yanlış ki.

09 Ekim 2024 15:05 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

10 Ekim 2024 09:47

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

Burcu
Burcu
10 Ekim 2024 09:54

Şikayetim çözülmediği gibi hala servis ücreti konusunda ısrarcılar ben de diyorum ki ürünü zaten sizden almışım üründeki deformasyonu ücret karşılığında tekrar talep ediyorum neyin servis ücretini benden talep ediyorsunuz açıklamaları yönetmelikleri buymuş. Mondi bana göre kesinlikle talep edilmemesi gereken bir firma daha bir kılıfı bile çözemiyorlar aaaa pardon ekstra servis ücreti verirsek vereceklerini söylüyorlar. Kesinlikle sizi önermiyorum. Müşteri hizmetleriniz firmanız kadar kötü iletişimleri bile yapıcı değil tamamen firmayı savunmak üzerine kurulu. Müşterilerine asla yardımcı olmayan tavırları var. Sizi dinlemek bile istemiyorlar. Sadece kendilerini korumak amaçlı konuşuyorlar.

Hanife sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 01:05
Sezai sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 21:46
Burcu sonuçtan hiç memnun değil