Faruk sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2024 23:05
Faruk'un Teşekkür Mesajı
“Biraz evvel yeniden Yeliz hanım aradı gerçekten ona çok teşekkür ediyorum sürecin en başından beri ilgilendi, bana yardımcı olan herkesin eline ayağına Allah taş değdirmesin. Sorunum çözüldü, şikayetim olumlu bir şekilde sonuçlandı. Ayrı ayrı herkese çok teşekkür ederim.”

2023 Temmuz ayı içerisinde Kırıkkale Samsun Bulvarı Mondi Şubesinden evimiz için Vital Koltuk takımı aldık. Geçen süre içinde fark ettik ki gri olanın da kumaş hatası var, yeşil olanında ise inanılmaz derecede bir gıcırtı sorunu var. 2024 Şubat ayı içerisinde servis geldi, ses gelen kanepe için bir takım işlemler yaptılar. İlk geldiklerinde orta ayak yoktu, orta ayak taktılar vs. Ancak şu an sorunumuz devam ediyor. Kanepe servis yüzünden resmen delik deşik oldu. Vida atmadıkları yer kalmadı. Sorunumuzun çözülmesini istiyoruz. Ayrıca, güya gri olan kanepemizin yüzü değişecekti ancak hiçbir işlem yapılmadı. Biz de uğraşmak istemedik, bıktık çünkü. Hatta satıcı firmayla olan görüşmenin konuşmasını atacağım. Biz ürünlerin iadesini ya da değişimini istiyoruz. Firmanız artık bana servis göndermesin, direkt ürünün değişimini talep ediyorum. Lütfen artık sesimizi duyun, kusurlu ürün gönderdiniz, ürününüzün arkasında durun.

09 Haziran 2024 23:10 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

10 Haziran 2024 09:34

Beni oyalamayın artık, bana servis de göndermeyin eksperiniz gelsin baksın Bayiinin ayıplı ürün sattığını görsün ve ürünlerimin değişimini sağlayın yeter artık, illa mahkemeye mi başvuralım gidip bayinizdeki insanlarla mı tartışalım bayiniz firmanızın adını kirletiyor bilginiz olsun. Benim ürünlerimi değiştireceksiniz insanları oyalamayın.

10 Haziran 2024 15:02
mondi-home-vital-koltuk-gicirti-ve-kumas-hatasi-1.jpg

Maalesef mağaza yetkilisi Gökhan Bey hiçbir şekilde mesajlarıma dahi geri dönüş yapmıyor, benim ürünlerimi değiştireceksiniz. Bugün satış ve pazarlamadan Yeliz hanım ile görüştüm kendisi ilgileneceği söyledi ondan haber bekliyorum.

11 Haziran 2024 14:52

Maalesef henüz bir geri dönüş alamadım, bekliyorum ancak yeterince sabrım kalmadı.

11 Haziran 2024 17:51

Biraz evvel Satış ve Pazarlamadan Yeliz hanım aradı, konuyu bölge yönetimine aktardıklarını söylediler. Yarın bayii ile görüşeceklerini ifade ettiler. Sorunun çözümü için beklemedeyim, Yeliz hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.

11 Haziran 2024 21:00
mondi-home-vital-koltuk-gicirti-ve-kumas-hatasi-1.jpg

Bayii yetkilisi akşamki görüşme sonucu bana aşağıda görüldüğü üzere kanepelerin alınarak sıfırdan yapılmasını talep etti, yani kısacası ayıplı ürün sattıklarının farkındalar. Ancak ben ürünlerimin sıfırdan yapılmasını değil bana sıfır yeni ürün gönderilmeni talep ediyorum. Elimizden alınan kanepelerle ben nereye oturacağım? Yine mi mağduriyet yaşayacağım. Bana sıfır ürün gönderilecek o zaman alsınlar bu kanepeleri yapıp başkalarına satsınlar beni ilgilendirmiyor. Bu işin peşini bırakmayacağım.

12 Haziran 2024 19:24

Bugün itibariyle Yeliz hanımdan henüz bir dönüş olmadı sorunun çözümü yani değişim için bekletmedeyim.

12 Haziran 2024 20:53

Bu akşam Teknik Servis'ten Necati Bey aradı sağ olsun kendisi sorunlarımı dinledi, sahipsiz olduğunuzu düşünmeyin dedi. Bayramdan sonra servisin kontrol için gelebileceğini ifade etti ancak ben bunun yerine görüntülü ekspertizin yeterli olacağını ifade ettim. Yarın görüntülü ekspertiz yapılacak, sorunun çözüme kavuşması için bekliyoruz.

14 Haziran 2024 10:07
mondi-home-vital-koltuk-gicirti-ve-kumas-hatasi-1.jpg

Dün akşam itibariyle Necati Beyin yönlendirmesiyle teknik servis hattından hem görüntülü ekspertiz yapıldı hem de eksiksiz şekilde video ve fotoğraflar gönderildi, Notların alındığını, gerekli yerlere iletileceğini söylediler. Beklemedeyim, sorunun çözümü sağlanana kadar hakkımı arayacağım. Değişim bekliyorum, mağduriyetimin sonlandırılmasını istiyorum.

14 Haziran 2024 11:28
mondi-home-vital-koltuk-gicirti-ve-kumas-hatasi-1.jpg

Teknik servis hattından gelen mesaja ve Necati Beyin bilgilendirmesine göre ürünler birebir sıfırlarıyla değiştirilecek. Bayiiye de bildirdiklerini söylediler, 1 aya kadar yenileri gelir diğerleri iade olacak dediler, gelene kadar bunlarla idare edeceğiz elbette. Sürecin başından sonuna kadar çok uğraş verdim ancak istediğimi aldım. En baştan beri bana yardım için uğraşan Teknik servisten sevda hanım, Satış pazarlamadan Yeliz hanım ve yine teknik servisten Necati Beye özellikle çok çok teşekkür ederim. Eşyalarımın yenileri geldiğinde buraya güncelleme yapacağım.

14 Haziran 2024 11:52

26 Haziran 2024 15:59

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

26 Kasım 2023 19:58
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 20:26
Mondi Vital Kanepe Kumaş Deforme Sorunu
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 11:44
Mondi'den Aldığım Kanepelerde Sürekli Sorun Yaşıyorum
Mondi'den Aldığım Kanepelerde Sürekli Sorun Yaşıyorum
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 17:09
Seda sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2023 22:57
"Kurulum için gelen arkadaşlar çok nazik ve işlerinde profesyoneldi. Kurulum yapan arkadaşlara teşekkürler. Mondi kalitesi belli zaten anlatmaya gerek yok. Her ne kadar gelmesi gereken tarihten çok geç de gelmiş olsa konu hakkında şikayetten sonra hemen yardımcı olundu teşekkürler"