Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Modaselvim İade Edilen Defolu Ürününün Kabul Edilmemesi

Modaselvim İade Edilen Defolu Ürününün Kabul Edilmemesi
12 Aralık 2023 18:31

Eşim A**** A****, 0543*****37 telefon numarasıyla Modaselvim sitesinden 081137936615 numaralı siparişi ile 08.11.2023 tarihinde Düğmeli Tesettür Viskon Tunik 8222BRZ597 Gül Kurusu siparişi vermiş ve 10.11.2023 tarihinde teslim almıştır. Umre hazırlıkları nedeniyle ürünü 2-3 gün sonra inceleme fırsatımız olmuştur. Ürünü incelediğimizde ürünün defolu olduğunu ve mavi mürekkep lekesi bulunduğunu fark ettik. Değişim talebinde bulunarak 0811379366151 iade kodu ile 17 Kasım 2023 tarihinde 2752345103699 takip numarası ile PTT Kargo'ya gönderdim. Kargonun 21 Kasım 2023 tarihinde teslim alındığı kargo takip sayfasında görüntülendikten sonra eşim umreden döndükten sonra 12 Aralık 2023 tarihinde (Bu tarihe kadar dönüş olmadı) ürünün son durumu hakkında bilgi almak için mail attığımda, ürünün yıkanmış olduğu, deterjan kokusunun mevcut olduğu, kumaşına hasar verildiği ve mavi mürekkep lekesinin mevcut olduğunu, satılabilirlik özelliğini kaybettiğinden dolayı kabul edilmediğine dair mesaj aldım. Ayrıca, kargo ücreti bize ait olmak üzere defolu ürünün tekrar gönderileceği ve bunu kabul edip etmediğimizi sordular. Ürün kesinlikle yıkanmamıştır. Zaten ürün defolu olduğu ve mavi mürekkep lekesi bulunduğu için iade ettik. Bu konuda Modaselvim sitesine kesinlikle hakkımızı helal etmiyoruz ve aynı ürünü kabul etmiyoruz. Bu konu hakkında bilgi istiyoruz ve Modaselvim sitesinden alışveriş yapacak vatandaşların iki kere düşünmesini tavsiye ediyoruz. Bundan sonra kesinlikle alışveriş yapmayacağız.

13 Aralık 2023 11:11 (Şikayetten 16 saat sonra)
13 Aralık 2023 12:21

Merhaba, Ürün iadesi internet siteniz üzerinden alınan iade kodu üzerinden yapılmış olmasını neden kabul etmiyorsunuz. Ne demek internet siteniz üzerinden oluşturulan iadeyi kabul etmiyorsunuz. Sizinle Instagram, WhatsApp ve ya müşteri hizmetlerinden irtibata geçmek gerektiği bilgisini verdiniz ama bunun değişim yapmamak için söylendiği düşünerek saçmalıktan başka bir şey değildir. Sizden alışveriş yapacakların iki kere düşünmesini istiyorum.

13 Aralık 2023 12:21

Sayın Mesut Bey, 13.12.2023 tarihinde yaptığımız görüşme ile ilettiğiniz konuyla ilgili detayları sizinle paylaştık. Tüm soru , görüş ve önerileriniz için 0212 550 52 52 numaralı Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

14 Aralık 2023 10:01

Detaylar diyorsunuz ama herhangi bir çözüm sunmuyorsunuz ürünün kusurlu olarak gönderdiğinizi kabul etmiyorsunuz, halen ürünün internet sitenizde oluşturulan iade açıklamalarını kabul etmiyorsunuz ve şikayetimi yayından kaldırmamı istiyorsunuz.

14 Aralık 2023 12:05

14 Aralık 2023 12:08

Konu hakkında paylaştığınız detayları burada niye açıklamıyorsunuz.

14 Aralık 2023 12:39

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
12 Temmuz 2025 12:29

08 Ağustos 2024 18:49
Modaselvim İademi Eksik Yapıyor.
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 02:10
Modaselvim Değişimini İstediğim Ürünlerimi Fiyat Artışı Nedeniyle İade Yapmaları
Umut sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 14:43
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilen Ürünün Ücretinin Hesabıma Yatırılmaması Ve Yetersiz Bilgilendirme

04 Kasım 2025 08:56