Modalife İçerenköy Şubesi Geç Teminat, Yanlış Ürün Mağduriyeti

Melike
02 Temmuz 2024 17:30

19 Mayıs 2024 tarihinde Modalife İçerenköy şubesinden koltuk takımı aldık ücretini de ödedik. Koltuklarımız Kütahya'ya gidecekti. Kesin bir şekilde teslim tarihi (en geç) 8 Haziran olarak anlaşıldı. Bu tarihi biz istemedik "şube" kendisi verdi ve kesin olarak belirtti. Teslim tarihinde hatta 1 ay sonrasında bile hala koltuklarımız teslim edilmedi. Sonra 24-29 Haziran da kesin gitmiş olacak dendi., bugün tarih 02 Temmuz koltuklar nihayet geldi. Bu sefer de ne oldu? Anlaştığımız tekli koltuk ayaklı olmasına rağmen kafalarına göre döner koltuk göndermişler. Siz mi öyle istediniz diyorlar, bizim dönerli koltuğun varlığından haberimiz bile yok. Ekte fotoğrafları iletiyorum, bir de dalga geçer gibi o daha güzel diyorlar. İlk andan itibaren hep anlayışlı olduk, koltuk ücretleri nakliye ücretleri anında istenip hiç unutulmamasına rağmen koltuk takımlarımızı göndermeyi unuttuklarını söylediler şimdi de yanlış ürün gönderiyorlar. Yine tüm anlayışımızla ayağını temin edin bakın sadece ayak, biz kendimiz takalım dedik. Bunu da yapamadıklarını söylediler. Bu süreçten E*** Hanım. Ve E*** bey'in haberi var. O zaman biz size sadece para ödeyelim keyfi. Lütfen mağduriyetlerimizi giderin. Tüketici Hakları diye bir şey var, hukuki haklarımızı gayet iyi biliyoruz. İlgilenmenizi önemle arz ederim.

05 Temmuz 2024 17:18 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 21:02

Yanlış Ayak Seçimi Ve İletişim Sorunlarıyla Dolan Alışveriş Deneyimi