Mobil-numaratasima.com Yanıltıcılığı!

26 Ağustos 2024 20:10

Numara taşıma yanıltıcılığı
mobil-numaratasima.com internet sitesinden Türk Telekom ismi ile arandım, ve uygun tarife ile numara taşıma yapılacağını Turkcell'den Türk Telekom'a geçiş yapılacağını bildirdiler. Arayan numara 0850 480 45 82. Arayan kişi kimlik bilgilerimi istedi benimde boşluğuma geldi, verdim hatta WhatsApp üzerinden ehliyetimin fotoğraflarını gönderdim bu numaraya (WhatsApp No: 0501***8463). Sonrasında şüphelendim, Türk Telekom'u aradım, herhangi bir başvuru olmadığını ve numaraların kendilerine ve bayilerine ait olmadığını bildirdi, sonrasında ilgili telefona ulaştığımda ısrarla Türk Telekom olduğunu söylemekte, bende başvurunun iptalini istediğimde iptal edilmeyeceğini bildirdi. Sim kartı teslim almayacağımı ve şikayette bulunacağımı bildirmeme rağmen mevcut taşıma yapılacak hattın kapanması ile tehdit etti. Hat kapansın önemli değil dedim ve telefonu kapattım. Amaçları ne bilmiyorum, bilgilerimle adıma herhangi bir işlem yapıldığında hiçbir mesuliyet kabul etmemekteyim, fakat bu hafta içi neyle karşılaşacağım göreceğiz. Her ihtimale karşı CİMER üzerinden şikayette bulundum ve Ehliyetimi değiştirdim.
İlgili kurumdan ve kişilerden şikayetçiyim.

Görkem
Görkem

Herhangi bir geri dönüş olursa yazar mısın? Siteyi Google'a bildireceğim

Yalçın
Yalçın

Aynı siteden bende başvuru yaptım adreslerine kadar gittim resmi Telekom bayisi olarak hizmet veriyorlar

Meral sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 09:47

31 Ekim 2024 22:07
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 11:51