Mesut sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 20:56

Kayseri Eski Sanayi, 6001. Cad No:29, adresinde bulunan Mizan Mobilya şubenizden 27.09.2023 tarihinde almış olduğumuz mobilya tarafımıza ayıplı kusurlu teslim edildi getiren ekipteki arkadaşlarda ürününün ayıplı. Mal. Olduğunu söyledik ve bizde mağazaya ertesi gün gidip durumu izah ettik fakat bugün yarın diyerek. 15 günlük iade sürecini geçiştirmeye çalıştı ve başarılı oldular bize hiçbir şekilde yardımcı olmadılar aksine ilk algımızdaki ilgi alaka sıfır yüzümüze dahi bakmadılar ve bizde sinirlendik ürünü 15 gün içinde geri iade hakkımız olduğu halde alıp ne yapacağım diyerek bizi tersledi ve istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz diyerek bizimle muhatap dahi olmadılar pişmanım İstikbal ürünü ve mağazadan şikayetçiyim satış sonrası hizmet sıfır muhatap olmuyorlar Mağdur ediliyorum. Acil olarak sorunun çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum. Tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum.

24 Ocak 2024 21:20

Kayseri Eski Sanayi, 6001. Cad No:29, adresinde bulunan Mizan Mobilya İstikbal şubenizden 27.09.2023 tarihinde almış olduğumuz kanepe mağaza da gösterilen gibi güzel değildi ürün tarafımıza ayıplı kusurlu teslim edildi ürünleri getiren İstikbal'in elemanlar ürünün kusurlu olduğunu bayiyi arayıp ürün düzeltilip tarafımıza teslim edilmesini talep ettik fakat ürün yine aynı şekilde hiçbir işlem yapılmadan teslim edildi bizde sinirlenip Kayseri İstikbal mizan mobilya showroom a gidip Ürünün iadesini istedik 15 gün içinde iade hakkımız olduğunu da bu süreç içerisinde söyledik şarları zorlayınca istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz diye bizi tehdit etti alaycı tavırla kız ve showroom sahibi Ürünün iadesini yatırmış olduğum. Ücretim. Tarafıma iade edilmesini ve Fazlasıyla zaten Mağdur edildim acil olarak sorunun çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum. Tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum.

Ek

Batılı Mobilya Defolu Koltuk Takımı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

16 Aralık 2023 14:02
Mobia Home Kayseri Eski Sanayi Şubesinden 20.07.2023 Tarihinde

04 Haziran 2024 13:47
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 22:42
Çağrı Concept (İzmir) Kusurlu Ürün Ve Değiştirilmemesi