Missha Pure Block Daily Sun Güneş Kremi

Merhabalar, Trendyol üzerinden sipariş ettiğim ve satıcısı da Trendyol olan Missha markasının Pure Block Daily Sun Güneş Koruyucu Kremi'ni kullanıyorum. Birkaç defa sürdüm ve alnımda sivilcelenme ile komedon problemi yaşamaya başladım. Başka bir krem kullanmıyorum ve yüzüme sürdüğüm güneş kreminin alerji yaptığını düşünüyorum. Tarafıma bir geri dönüş sağlanırsa mutlu olurum.

20 Mayıs 2024 13:48 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, tarafınıza destek olabilmek adına rica ederiz.

Değerli müşterimiz tarafınıza destek olabilmek adına bize dönüş sağlamanızı rica ederiz.

Yaren hanım merhaba size desek olmak adına 4449089 tarafımıza dönüş sağlamanızı rica ederiz. Sevgiler

Yaren hanım merhaba size destek olmak adına 4449089 tarafımıza dönüş sağlamanızı rica ederiz. Sevgiler

Missha Power Block Alerji Etti

Missha Power Block yüzümde alerjiye neden oldu. İyi olacağını düşünerek yüksek bir meblağ ödedim. Cildim normalde sivilc...

Kuru Ciltler İçin Uygun Denilen Güneş Kremi Cildimde Sivilce Yaptı, Satıcıdan Dönüş Alamadım

26 Temmuz’da Trendyol üzerinden Missha Türkiye satıcısından Power Block Tone Up Base Pink güneş kremi satın aldım. Cildi...

Missha Layering Fit Fondöten Bozuk!

Missha LayeringFit Fondöten Bozuk!

Hazal
Missha Pompası Bozuk Krem