Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Tuzla Osmangazi İlköğretim Okulu Eski Ve Küçük Okulun Yenilenmesi Hak.

05 Ağustos 2024 12:28

Merhaba sayın Milli Eğitim Bakanlığı,

05 Ağustos 2024 12:11

Tuzla Osmangazi İlköğretim Okulu eski ve sınıflar çok küçük, benim adresim düşmesine rağmen okul almamaktadır. 1.5 km uzaklıkta ki okula göndermek zorunda kalıyoruz. Osmangazi İlköğretim Okulu 4 sınıf öğrencileri prefabrik okullarda eğitim görmektedir. Kaçıncı yüzyıl da yaşıyoruz. Devlet okulların bir an önce el atılmasını rica ediyorum. Tuzla \aydınlı bölgesi yeni gelişen bir bölgedir. Yerleşim fazla ama okul yetersiz kalıyor. Konu hakkında desteğinizi ve olumlu dönüşlerinizi rica ederim.

16 Ekim 2023 10:46

Milli Eğitim Bakanlığı Ankara'daki Lise Nakil Sorunları