E-Yaygın Sisteminde Kişisel Bilgiler Sorunu: Kurs Kayıt Engeli

02 Ekim 2024 11:10

E-Yaygın üzerinden kursa kayıt olmaya çalışıyorum. Ancak sistem üzerinde kişisel bilgilerim gözükmüyor. Kursa kayıt sırasında sürekli " Kişisel bilgilerinizi güncelleyin " uyarısı veriyor. Kişisel bilgiler sayfasından bilgileri güncellediğimde ise kaydetmiyor. Hatta sistem içerisinde otomatik olarak dolu gelmesi gereken t. C. Kimlik No ve isim soy isim kısımları bile boş. Sisteme t. C. Kimlik numaram ile giriş yapıyorum ama kişisel bilgilerimde t. C. Kimlik numaram yok bu nasıl sistem? 2 gündün bununla uğraşıyoruz. Bir kursa kayıt olabilmek için iki günümüz heba oldu!

Yorumlar (5)

Berna

3. Gün kişisel bilgilere giriş yapabildim kurada seçebildim daha önce yazdığım gibi 4440632 MEB iletişim hattını arayıp kayıt oluşturun bir de CİMER e yazın.

Naz
Naz

Ben de bugün yapamadım, aynı sorunu yaşıyorum.

Berna

MEB iletişim merkezini aradım 444 0 632 durumu anlattım kayıt açtılar 3 gün içinde dönüş yapılacakmış. CİMER e de yazdım ilgili kişi MEB olarak. Sizde deneyin derim. Gelişme olursa buraya yazarım ama kursa kayıt hakkını kaçırdım. Dün bilgi verdiler online kayıt olmanız gerekiyor diyor bende de sorun çıktı ve bugün son günmüş.

Berna

Bende 2 gündür uğraşıyorum çözüm yok.

Gizem
Gizem

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum nasıl çözeceğiz bilemiyorum. Halk eğitimde müdürle görüştüm o da anlam veremedi yoruldum iki gündür uğraşmaktan.

E-Yaygın Kayıt Sorunu: Kişisel Bilgiler Kaydedilemiyor

02 Ekim 2024 16:27