Mikro Yazılım KDV2 Beyanı Ve ArGe Bordrosu

24 Ağustos 2023 11:16

Mikro muhasebe programı ayın 24 olmuş KDV2 beyan güncellemesini yapamadı. Bayi aracılıyla yapılan yazışmalarda çalışmalarının devam ettiğini 2023/7 dönem KDV2 beyanını el ile manuel yapılması önerisinde bulunulmuştur. 400, 500 adet tevkifatlı fatura bilgileri el ile girilerek beyan hazırlanacak. Mikro gibi kurumsal bir yazılım firmasının KDV2 beyanı ayın 24 de halen çözümlemesi çok takdir edilecek bir husus değildir. Sayın mikro yazılım bu mağduriyetimi buradan yazıyorum ki olayın ciddiyetini kavramanız açısından,

Diğer bir hususta hazır yazmışken, Firmamızda ArGe çalışan personellerde bulunmaktadır. Bu nedenle 1 ve 2 numaralı Bordrolar yapılmaktadır. (ArGe çalışması ve Diğer çalışmasından dolayı) Önce Tek bir bordro yapılıyor. 30 gün 5510 dan bu bordroda kişinin Brüt maaşı 25.000,00 TL çıkıyor. Daha sonra Günler çalışmasına göre ArGe ve Norma güne bölünüyor Kişinin iki Bordro Brüt tutarı 23.000,00 TL bu husus birkaç defa iletilmesine rağmen değişik cevaplar gelmiştir. Oysa kıyaslama yapmamak açısından luca ve Diğer Programlarda hatta İnternet web sayfalarında yapılan bordrolarda ikiye bölündüğünde toplam tutar tek yapılan bordro ile aynı gelmektedir. Bu konuda da mikro yazılımın gereğini yapmasını buradan rica ediyorum. (Bu konu yaklaşık 2, 3 Yıldır sürüyor.)

24 Ağustos 2023 11:26 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Logo Yazılım Bir Muhasebe Programı Değilmiş!

01 Ocak 2024 13:50
Mehmet sonuçtan çok memnun

Mikro Yazılım Güncellemesi Sonrası KDV Beyannamesi Sorunları Ve Mağduriyet

19 Eylül 16:17
"19 eylülde mikro yazılım Şikayetvar ilettim. Bu tarihten sonra mikro ekibi programdaki arızaları gidermek için insan üstü bir çaba harcadı. Yaklaşık 26 günlük bu sürede yaklaşık olarak 4 defa versiyon güncellemesi yaptı. Ve her defasında başka bir sorun olup olmadığı konusunda benden geri bildirim istedi. Ben kendimi bir müşteri olarak görüyordum. Çokta ilgilenmezler diye düşündüm. Ama mikro için öyle değilmiş. Geri dönüşler beni daha değerli ve güvende hissettirdi. Gönül ister ki şikayet etmeden bu sorunların çözülmesi. Ama bu da bir çözüm yolu. Mikroya Teşekkür ediyorum. İleri ki Günlerde tekrar şikayet etmek istemiyorum. Bu performansla devam edeceklerse çok başarılı olacaklarını düşünüyorum."

Logo Yazılım Netsis Enflasyon Düzeltmesi Sabit Kıymet Modülü

14 Ağustos 2024 12:29

Logo Yazılım Logo Erp Basıc Muhasebe Yazılımını Satın Aldım Ancak Kurulum Yapılmadı

15 Eylül 2024 14:34
logo-yazilim-logo-erp-basic-muhasebe-yazilimini-satin-aldim-ancak-kurulum-yapilmadi-4.pdf