Migros'un Hasta Ve Ölen Personeline Sahip Çıkmaması

Selen
10 Ocak 2024 14:03

Annem, Z**** İ****, Turgutreis Yalı Migros'ta 10 sene boyunca çalıştı. Ben ve kardeşime bakabilmek için gece gündüz demeden Migros'u ekmek kapısı bildi. Her türlü sorumluluğunu yerine getirdi. Hep daha fazla elinden geleni yaptı. Gerekenden de erken saatinde işine gitti, gerekenden daha geç saatte çıktı. Geceleri envanter sayımlarına beni de götürürdü, kendine vakit harcamadan tüm hayatı Migros oldu. Çünkü Migros insanın kendisine zaman ayırmasına izin vermeyen bir şirket grubu. 2017 Bodrum depreminde insanlar can sağlığından endişeliyken, korkuyorken Migros sabaha mağaza açabilmek için tüm personellerini deprem anında mağazalara çağırdı. Dökülenleri toplattı. Oradaki tüm insanlar ailelerini bırakıp sırf Migros iş yapabilsin diye canlarını tehlikeye attı. Annem kardeşim ve beni evde korkuyla bırakıp Migros'a koştu. Migros bize ekmek kapısı oldu evet ama annem hakkıyla kazandı. Sağlığıyla ödedi bedelini. 1 ay önce annem işe gitmek için giyinirken beynine pıhtı attı. Evde onu acı içinde bulduk. 1 hafta boyunca hastanede kaldık, mamalarla beslendi, her gece fenalık geçirdi doktorları çağırdık. Vücudunun sağ tarafı kullanılamaz hale geldi, beynin konuşma merkezi çok büyük hasar gördüğü için konuşamıyordu. 1 hafta sonunda eve çıkardık annemi. 3 hafta boyunca ona baktık, her türlü bakımıyla ilgilendik. Ama kendisi çok yorgundu. Yılların yorgunluğuyla, stresiyle 5 Ocak 2024 günü pıhtı tekrarlandı ve kalbine vurdu. Annemi kurtaramadık. Bu süreçte yıllarca emek verdiği Migros tarafından bir kez olsun aranmadı. Hastanede olsun cenazede olsun annemin yanında olduklarını, geçmiş olsun dileklerini bir kez göndermediler. Bir geçmiş olsunu, bir çiçeği yıllarını Migros için harcamış kadına çok gördüler. Migros sizden çok şeyinizi alır, vaktinizi, gecenizi, gündüzünüzü ama özellikle de sağlığınızı. Ve bunlara rağmen bir geçmiş olsunu, bir çiçeği, bir başsağlığını size çok görürler. Yazıklar olsun

11 Ocak 2024 10:13 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
07 Ağustos 2024 01:27

Müge
23 Mayıs 2024 18:01

Yeşim
15 Mart 2024 12:58
Migros Kurye, Müşteri Hizmetleri Ve Mağaza Organize Yalan Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
22 Ağustos 2024 11:28