Güray sonuçtan çok memnun

Migros Teslimat Eksik Getirdi Muhatap Yok

02 Haziran 2023 21:10
Güray'ın Teşekkür Mesajı
“Geç de olsa sorun anlaşıldı. Çözüm için teşekkür ediyorum. Keşke zamanında ve hızlı dönüş olsaydı.”

273578816 numaralı Migros sanal mağazadan sipariş oluşturdum. Sipariş içerisinde Balık, kokoreç ve kaşar peyniri çıkmadı. 1 dakika sonra konuyu sanal asistan ve çağrı merkezine ilettim. Aile olarak karnımız aç ve balık yeme planı yapmış iken sipariş gelmediğinden aç kaldık. Ayrıca 5 kez görüşmeme karşın mağazaya ilettik dendi, hiçbir cevap gelmedi. Siparişlerim ne oldu? Migros hiçbir geri dönüş yapmadı. Migros sanal market sayesinde aç kaldık. Ürünlerim de gelmedi, muhatap da yok. Migros kalitesinde bir mağazaya yakıştıramadım. Hem aç kaldık hem de ödediğim ücrete rağmen ürünler yok? Ayrıca dönüş yok

02 Haziran 2023 21:30 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş.

02 Haziran 2023 23:25

Migros bana ulaşan olmadı. Halen daha eksik siparişlerim gelmedi?

03 Haziran 2023 11:33

Şu an eksik gelen siparişin üzerinden 18 saat geçti. Halen Migros herhangi bir işlem yapmadı

03 Haziran 2023 12:45

Ürün geldi teşekkürler

03 Haziran 2023 14:20

03 Haziran 2023 14:29

Sayın Müşterimiz, Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz ile sizlere daha iyi hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
01 Kasım 2024 20:16
Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
06 Eylül 2023 17:36
"Müşteri temsilcisinin nezaketi ve çözüm odaklı oluşundan memnun kaldım. Teşekkür ederim."
Migros İsteğim Dışında Siparişi İptal Etti
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Migros Sanal Markette Siparişlerim Sürekli İptal Ediliyor, Ürünler Mağazada Mevcut

Alperen
19 Temmuz 2025 20:26
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
05 Nisan 2025 14:59
Alp sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2025 03:07
Migros Sanal Market Siparişim Gelmedi, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum