28 Eylül 2024 21:321.545

Merhaba. Migros Sanal Market üzerinden Gel Al siparişi verdim. Sipariş Numarası: 5090***28. 3.6 kg Dana Yağsız Rosto Kıyma istemiştim. Teslim saatini 15:00-17:00 olarak seçmiştim. 14:40 gibi siparişimin hazırlandığını görüntüledim ve hemen Migros mağazasına gittim. Ancak siparişim hazırlanmaya başlanmamış bile. Mağazada en az 30 dakika bekletildim. Yani Gel Al yönteminin hiçbir avantajından yararlanamadım diyebilirim. Hazırda Dana Yağsız Rosto Kıyma olmaması da cabası. Mağaza görevlisi bir et getirdi yukarıdan, sanırım rosto etiydi. Kendisi yağlarını almaya başladı ama özensiz davrandı. Bundan dolayı da az yağlı et almış gibi oldum (ekteki resimde görülebilir). Sırada bekleyen müşteriler olduğu için bu durumun fazla üstünde duramadım. Yağsız kıymanın ücreti malumunuz çok pahalı. Buna rağmen hizmeti olması gerektiği gibi alamamam canımı sıktı doğrusu. Bunun telafisini bekliyorum. Mağazaya gidiş-gelişim 1 saatimi alıyor, üstüne orada 30 dakika ürünlerin hazırlanması için bekletiliyorum, üstüne kıymayı yağsız almam gerekirken az yağlı alıyorum, açıkçası bu durumdan hiç memnun değilim. Az yağlı Dana Eti ile Dana Yağsız Rosto Kıymanın arasındaki ücreti mümkünse iade etmenizi talep ediyorum. Ayrıca, siparişimi hazırlayan mağaza personelinin bana 'dostum' diye hitap etmesinden inanılmaz irite oldum. Sizli-bizli konuşmak bence çok daha uygun olur. Saygılarımla.

29 Eylül 2024 10:12 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

29 Eylül 2024 19:53

Bugün aldığım 3 paket kıymadan birini pişirdim. Kıymadaki yağ oranı az değilmiş maalesef. Orta yağlı. Ama daha da kötüsü çok fazla zar var içinde. Bunu hiç yakıştıramadım Migros'a. Değişimini yapalım diye aradılar ama mağazaya gidiş-gelişim 1 saat sürüyor. Mağazayla aramda 30 km mesafe var. İade talebimi yineliyorum ve bu Eti zarlı bir şekilde makineden çeken personeli uyarmanızı istiyorum. Sanal Market siparişleri için poşetleri hazırlayan kişi etimi temizledi. Tabii doğal olarak Eti özensiz bir şekilde temizliyor. Mağaza bugün beni arayıp benden resim istedi, bir telefon numarası vererek o numaraya göndermemi söyledi. WhatsApp'tan gönderdim ama dönüş olmadı. Buradan tekrar yazarak ilgilerinizi tekrar rica ediyorum. Ürün değişimi benim için çözüm olmuyor maalesef. Hem 1 paket kıymayı bugün tükettim hem de mağazaya gidiş-gelişim için harcayacağım yakıt beni daha da zarara uğratır.

Yağlı Et, Eksik İade Ve Yetersiz Destek: Migros Gel Al Siparişimde Hayal Kırıklığı

Hamza
17 Mayıs 2025 18:371.470

643070988 numaralı Migros Gel Al siparişimi mağazadan almaya gittim. 2,5 kilo döş kıyma alacaktım. Kasap çalışanı, reyon...

Migros Sanal Market Yanlış Getirilen Ürünün Değişim Talebi

26 Haziran 2024 21:311.760

"Mağaza değişimini yaptı. Umarım Migros, bu durumun tekrarlanmaması adına çalışanlarını uyarmıştır. Teşekkürler."

Migros Yağsız Kıyma Siparişimde Yanlış Ürün Ve İlgisiz Mağaza Sorumlusu!

Selim

14.09.2025 tarihinde saat 15:28’de Migros Sanal Market üzerinden verdiğim 719192031 numaralı siparişimde, not kısmına 'y...

2 Destek

Başak

"Teslimat yapıldı, ama Migros destek ekibinin hiçbir katkısı yok bu mağduriyet gidermede. Hala canlı desteğin yetersiz olduğunu düşünüyorum."

Tümünü Gör
Migros Çürümüş Sosis Satışı!

Migros ÇürümüşSosis Satışı!

Sevil
Migros Sanal Market Müşteriye Yenmeyecek Ürün Gönderiyor!

Migros SanalMarket Müşteriye Yenmeyecek Ürün Gönderiyor!

Nil
Migros Çürük, Eksik Ürün Dalga Geçen Personel Ve Sistem!

Migros Çürük,Eksik Ürün Dalga Geçen Personel Ve Sistem!

Emine
Migros Bayat Simit Mağduriyeti