Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 19:54

Migros'tan kendi markasına ait kuzu dana kebap satın aldım; ancak ürün oldukça yağlıydı ve kötü bir koku yayıyordu, midemi rahatsız etti. İçerisine hangi malzemelerin konulduğunu bilmiyorum ama insan sağlığına zarar verebilecek düzeyde olduğunu düşünüyorum. Daha önce aynı markanın köftesini aldığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım; fakat kuzu dana kebap beni oldukça rahatsız etti. Migros'un bu ürünü tekrar denetlemesi ve içeriğinde neler kullandığını kontrol etmesi gerektiğine inanıyorum. Ürünün kalitesinden emin olmaları gerekiyor. Etin kötü kokusu nedeniyle Migros'u arayarak şikayetimi ilettim, ancak ilgilenmediklerini düşünüyorum. Daha önce aldığım köfte çeşitlerinde bir sorunla karşılaşmamıştım; ancak bu üründe ciddi bir problem var. İnsan sağlığı açısından önemli olduğu için denetimlerin ve kullanılan yağ ile malzemelerin dikkatle incelenmesi gerektiğini rica ediyorum. Pişirirken bile yoğun yağ kokusu hissediliyor ve tabağa koyduğumda koku nedeniyle yiyemiyorum. Ürün çok sert ve kötü koktuğu için çöpe atmak zorunda kaldım.

04 Nisan 2024 20:42

Migros firmasından dana kuzu kebap aldım et kalitesinin hiç güzel olmadığını 3 keredir Metin olarak şikayetçi olduğumu dile getirdim ve benden istedikleri şey pati numarası üretim tarihi olay parti numarası üretim tarihi değildir takılmışlar parti numarası üretim tarihi sorun kıymanın içine koydukları malzemedir bunları tekrardan göz önünde bulundurarak o kıymanın içine ne katıyorlarsa bilmiyorum çok kötüdür bir başka Migros müşterisine de sordum hiç güzel değil dedi demek ki araştırma yapılsa belki bir çok insan şikayetçi olabilir bununla alakalı Migros firması hiç ilgilenmemektedir sadece parti numarası üretim tarihi diye dile getirmektedir olayın parti numarası üretim tarihi ile ilgili olarak da hiç de alakası olmadığını defalarca dile getirdim gerçekten söylüyorum belki bu ürün insan sağlığına zararlı onun içinde kıymanın içine ne katıyorlarsa yeniden üretmeleri gerekiyor belki müşterimizi çok ciddiye alalım denetime bu ürünü koyalım acaba bizde bir tekrar görelim fakat içindeki malzemeleri daha kaliteli olarak üreterek lastik gibi - çok yağlı olarak üretmeyecek şekilde vs vs gerçekten söylüyorum Migros'un sahibi bu durumu öğrense o zaman çalışanlara kızmayacak mı neden müşterimizi önemsemiyorsunuz diye vs vs

03 Nisan 2024 22:18

03 Nisan 2024 19:38

03 Nisan 2024 10:31

24 Mart 2024 21:16 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Ayşe sonuçtan çok memnun

Ayşe
27 Ağustos 2023 21:13
"Sorunum sorgusuz çözüldü et ürünlerini tercih etmesemde Migros'u elbette kullanacağım. İletişime geçen müşteri temsilcisine de nezaketi için ayrıca teşekkürler"

Zuhal
14 Eylül 2024 15:43

Migros Uzman Sosis Köfte Yenilecek Gibi Değil.

Ibrhm
31 Ocak 2024 20:11

22 Mayıs 2024 23:57
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
31 Ocak 2024 11:15
Migros’tan Aldığım Dana Ciğerinden Kötü Koku!
Migros’tan Aldığım Dana Ciğerinden Kötü Koku!
Migros Kategorileri