Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Miele Süpürge: Hayal Kırıklığı Ve Yüksek Tamir Ücreti

25 Aralık 2024 13:48

Merhaba
Miele almak tek kelimeyle pişmanlık. 20.07.2022 Tarihin de 11333430-Triflex HX1 Pro İnfinity gri p Süpürge aldım. Haftası olmadan bir sorundan dolayı cihaz bozuldu ikili görüşmeden sonra yenisiyle değiştirdiler. Tarihi tam olarak hatırlayamamakla birlikte 10.12.2024 de cihazımın arızasından dolayı Alsancak'taki servise bıraktım. Cihazın motorunun arızalı olduğu motorun değişmesi gerektiğini ücretinin 7000 Tl motor + 1500 Tl işçilik toplamda 8500 Tl tarafımdan para istendi. Bende haklı olarak Cihazın toplamda gün bazlı 5 gün çalışmadığını yazlıkta kullanılan bir alet olduğunu ifade ettim genel müdürlükle görüşülüp tarafıma bilgi verilmesini istedim. Görüştüklerini ifade ederek hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler. Son çare müşteri hizmetlerini arayarak sıkıntıyı onlara da anlattım iki gün sonrasında tarafıma geri dönüş yaparak toplamda istenen 8500 TL üzerinden % 25 indirim yapabileceklerini ifade ettiler. Bende toplamda 120 saat kullanmadığım cihaza bu kadar para veremeyeceğimi ifade ettim ve müşteri hizmetlerine de cihazı servisten almayacağımı dile getirdim. İnsanlar boğazlarından kısarak dünya kadar para vererek Alman kalitesi olarak kendini piyasaya tanıtan bu markadan uzak durmasını rica ediyorum.

25 Aralık 2024 15:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Mehmet Ö. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

Osman
Osman

Bende Miele şarjlı süpürge bakıyordum ama bazı yorumlar korkuttu, Dyson mu almak lazım ondaki şikayetlere bakmadım henüz ama.

Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Miele Kurumsal Bir Firma Değil

Görkem
01 Mart 2024 21:37
Miele Kurumsal Bir Firma Değil
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Miele Triflex HX2 Pro Süpürgemde Sürekli Arıza Ve Garanti Sorunu

Ceren