Seçil sonuçtan çok memnun

Miele Kurutma Ve Bulaşık Makinesi Pişmanlığım

24 Mayıs 2024 13:40
Seçil'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden almış olduğum hizmetlerden hala hiç memnun değilim. Acilen daha yetkin kişilerle çalışmalılar. Ürünleri satın olmuş olduğumuz bayinin sahibi olmasaydı vay halimize. Kendisine teşekkür eder, yardımcı olmasaydı daha üstlerden telefonla ürünün yenisi bilgisini alamazdım, iş bilmez call center çalışanları sıkmaya devam ederdi”

Miele'den 2023 Aralık'ta aldığım (en üst modellerinden biri) kurutma makinesi daha ilk aydan beri sürekli baza filtresi temizliği için uyarı veriyor bunun üzerine defalarca teknik servis geldi. Sorun çözülmeyince makine atölyeye gitti fakat 2 hafta içinde yine aynı problem devam ediyor. Makineyi bir türlü kullanamadım mağdur durumdayım. Bulaşık makinesi de kendi deterjanı dışında diğer markette satılan deterjanlar ile hiç temiz yıkamıyor Kalite ve marka adına güvenerek aldığımız Miele'den kalite ve satış sonrasından hiç ama hiç memnun kalmadım. Gerçekten pişman olduğum bir alışveriş oldu üzülerek söylemek gerekirse Kimseye de önermiyorum.

27 Mayıs 2024 09:25 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Seçil K. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

29 Mayıs 2024 11:21

Seçil K. İletmiş olduğunuz şikayetinize istinaden Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz sizi aramış fakat görüşme yapılamamıştır. Şikayetiniz ile ilgili bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

30 Mayıs 2024 12:28

Görüşme yapıldı size dönüş yapılacak dendi kontroller sağlanıp fakat hala dönüş olmadı

30 Mayıs 2024 12:29

29 mayısta görüşme gerçekleşti kayıtlarınıza tekrar bakin!

21 Haziran 2024 11:13

Sayın Seçil K. Kontrolleri sağladığımızda işlemlerinizin sonuçlandığını belirtmekten memnuniyet duyarız. Miele'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

20 Ağustos 2024 13:58

Büşra
27 Eylül 2024 17:29
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar

01 Eylül 2023 11:19
Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
10 Temmuz 2025 08:38
"Arızanın giderilip, sorunsuz servis hizmeti sağlandığından teşekkür ederim."

Miele Kategorileri