İrem sonuçtan hiç memnun değil

Miele Hediye Çeki Aktivasyon Sorunu

28 Nisan 2023 15:37

Miele bayisinden kurutma makinesi satın aldım. Makine ile birlikte kurutma makinesinde kullanmak için koku flakonu hediye çeki verdiler. İnternet sitelerinden koku flakonu almak için giriş yaptığımda hediye çeki aktif değildir uyarısı aldım. Miele çağrı merkezini aradığımda hediye çekinin aktif edilmesini gerektiğini ve bunun için telefon ile aranacağım bilgisi paylaşıldı. Ancak arayan olmadı bunun üzerine tam 4 kere çağrı merkezini arayıp talebimi ilettim hala arayan yok. Bu fiyata ürün satan bir markanın çağrı merkezi ya da müşteri hizmetleri çalışma kalitesi çok yetersiz.

02 Mayıs 2023 08:04 (Şikayetten 3 gün sonra)
02 Mayıs 2023 10:16
10 Mayıs 2023 14:59

Şikayetim ile ilgili mutabık kalmadık. Kendi kendinize mutabık kalamazsınız. Miele tarafından arandım ve flakonu alabilmek için tarafıma mail ile gönderilen hesap numarasına ödeme yaptığım takdirde kargo ile gönderileceği bilgisi paylaşıldı. Ödemeyi 05.05.2023 tarihinde yaptım. Ödeme dekontunu, kargo ve fatura bilgilerini tarafınıza mail olarak ilettim. 10.05.2023 tarihinde henüz tarafıma bir dönüş ve kargo gelmediği için Miele müşteri hizmetlerini tekrar aramak zorunda kaldım ve görüştüğüm müşteri temsilcisi siparişimin işleme alınmadığını iletti. Gerçekten iletişimden ve çözümden çok uzak müşteri temsilciliği anlayışınız var. Koku flakonu alırken bile bunları yaşıyorsam makineye bir şey olursa ne yaşayacağımızı düşünemiyorum. Miele markayı tercih ettiğim için pişmanım.

16 Mayıs 2023 11:48

01.05.2023 tarihinde şikayetim yayımlandı. Günlerce dönüş bekledim. Dönüş sonrası 05.05.2023 tarihinde ödeme yaptım. Ödemesini yaptığım kurutma makinesi flakonları 15.05.2023 tarihinde adresime geldi. Müşteri hizmetlerini onlarca kez aramam ve mail atmam sonucunda 14 günde ürünlerim geldi. Yeni aldığınız kurutma makinesi flakonlarını almak için hediye çeki aktivasyonu ile uğraşmayın, çünkü zaten şu an miele.com üzerinde 3 alana 1 adet hediye kampanyaları var. Benim kadar uğraşacağınıza internet sitesi üzerinden daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Yıllardır evimde Bosch, Siemens, Philips ve Dyson gibi birçok ev elektroniği ürün kullanıcı olarak müşterisini bu kadar uğraştıran ve müşteri iletişimi zayıf başka bir markaya daha önce rastlamadım. Gerçi kurutma makinemde satıldıktan 1.5 ay sonra gelmişti. Bir daha markanızdan asla alışveriş yapmayacağım.

Miele Kategorileri