Miele Çamaşır Makinesi Çalışırken Ses Çıkarması

Tolga
06 Ekim 2023 20:07

Merhabalar,

2019 yılında Ankara'dan wdb 020 eco Miele marka çamaşır makinesi aldık. Bu haftaya kadar gayet memnunduk fakat yıkarken ses yapmaya başladı.

İlgili numaradan servis randevusu aldık, gelen arkadaş içini açmadan tamburu arkada tutan parçada bir sorun olduğunu ve değişmesi gereken parçanın ortalama maliyetinin 14.000TL civarında olduğunu söyledi. Kısa programda yıkarken deterjan konulmaması gerekiyormuş. O yüzden olmuştur diye ekledi. Deterjansız nasıl çamaşır yıkayabiliriz. Makineyi acarsa parçanın zarar göreceğini tekrar çalışmayabilir diye makineyi tam açamadığını söyledi.

Miele olarak cihazınıza sahip çıkmanızı bekliyorum,4 yılda bu parça bu hale geliyorsa ben neden bu markayı tercih ettim. Değişmesi gereken parçanın ücretsiz değişimini talep ediyorum. Sıradan markalar bile bu durumda müşterisini mağdur etmiyor. Makine fiyatı kadar parçaya para vermek istemiyorum.

İlginize şimdiden teşekkürler.
T**** E******.

09 Ekim 2023 10:20 (Şikayetten 2 gün sonra)
02 Kasım 2023 09:56

Sayın Tolga E. Kontrolleri sağladığımızda işlemlerinizin sonuçlandığını belirtmekten memnuniyet duyarız. Miele'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
18 Mart 2024 17:04

Süheyla
07 Kasım 2023 14:10
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Miele Çamaşır Makinesi Şikayet

Ceylan
11 Ekim 2023 00:17
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Ozlem
25 Mayıs 2024 15:22
Miele Servisi Hiçbir Şey Yapmadan Bu Parayı Ödemek İstemiyorum.

Miele Kategorileri