Midpoint Restoranda Uzun Bekleme ve Kötü Servis

Sümeyye
13 Kasım 2023 15:50

Dün gece Kocaeli İzmit Symbol AVM'deki Midpoint'te oturduk. 4 kişi olarak bir pasta, bir kahve, tavuklu bir yemek menüsü, kola, bir pizza ve iki bira sipariş ettik. Siparişlerimiz tam 1,5-2 saat sonra geldi. Önce pasta geldi. Pastayı defalarca kafenin içinde gezdirdiler, kimin olduğunu bulmak için en son dondurması erimiş bir şekilde getirdiler. Sesimizi çıkarmadık. Daha sonra pizza geldi. Pizzanın görseliyle ve içeriğiyle hiçbir alakası yoktu, her yerimiz un oldu. Elimize aldığımızda pizza hamuru dışında her şeye benziyordu. 'Fesleğenli' diyordu ama içinde ve üstünde fesleğen yoktu, tamamen bembeyaz bir hamur olarak geldi ve o pizza hamuru değildi. Daha sonra tavuk geldi. Tavuk kıpkırmızı, çiğ şekilde önümüze getirildi ve buz gibiydi. Pilavı ve patatesi şikayetimizi söylediğimizde iptal ettiler. Yemeği, pizzayı değiştirip yenisi getirdiler ama üzerine fesleğen koyup yine aynı şekilde getirdiler. Tabii aradan 3-4 saat geçti ve biralarımız, içeceklerimiz hepsi ziyan oldu. Kapanışta 770 TL alıp bizi uğurladılar. Böylesine kurumsal bir kafede bunları yaşamak çok üzücü. Umarım bir an önce düzelirsiniz. Bu kadar pahalı fiyatlarla sadece insanları mağdur etmiş oluyorsunuz.

01 Temmuz 2023 17:56

20 Mart 2024 21:34
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Nilüfer
13 Temmuz 2023 01:48
Midpoint Köfteden Kemik Çıktı. Ve Pizzamın Parası 2 Katı Alındı.
Selman sonuçtan çok memnun

Selman