Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Midas Menkul Değerler A. Ş.

03 Temmuz 2024 19:46

Midas Menkul Değerler A.Ş. bugün öğlen sistemleri çöktü, çözüm ortakları ile problem varmış, hiçbir işleme izin vermediler, hisse satışımı müşteri temsilcisi ile de yaptırmadılar. 03 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla 20.000 TL zararım oldu. Kendileri daha sonra 10 günlük ücretsiz işlem limiti verdiler. Mesaj yolu ile, son zamanlarda çok tuhaf şeyler oluyor, para aktarıyorsunuz bakiye ekside gözüküyor.

03 Temmuz 2024 20:09 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Merhaba, Telefon görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınız olursa uygulamamızdaki Destek adımından iletmeniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

03 Temmuz 2024 20:12

Midas yetkilisi Tufan bey le görüştüm, yarın bana olumlu veya olumsuz dönüş yapacaklarını söylediler, beklemedeyim şu an

04 Temmuz 2024 19:09

Merhaba, Talebiniz doğrultusunda size e-posta adresiniz üzerinden dönüş sağladık. Dilediğiniz zaman uygulamamızdaki Destek sayfasından yeniden iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

04 Temmuz 2024 19:16

Maalesef olumsuz dönüş yaptılar, sizde benim gibi mağdur olmamak için, bu tür uygulamaları değil, bankaları tercih edin, gece rahat uyuyun, bütün youtuberler reklamlarını yapıyorlar para için, onlara da inanmayın

Satış Emri Gerçekleşmiyor, Hisselerimde Ciddi Maddi Kayıp Yaşıyorum

İsmet
13 Ekim 10:50
Sezai sonuçtan hiç memnun değil

Midas Menkul Değerler A. Ş

Sezai
05 Aralık 2023 16:10
Berkant sonuçtan hiç memnun değil

Berkant
04 Aralık 2023 13:52