Mia Dress Abiye Kiralama |@miarentaldresss35 Elbise Hatalı Geldi

Mia Dress Abiye Kiralama |@miarentaldresss35 Elbise Hatalı Geldi
19 Kasım 2024 13:06

Instagram üzerinden karşılaştığım bir işletmeden kiraladığım elbise hatalı geldi. Instagram hesabı @miarentaldresss35 A*** hanımefendiyle görüştük. 15 Kasım kına gecesi olacağı için tarihe de o güne ayarlamak şartıyla randevu oluşturduk. Kiralama için kapora yatırmamı, elbisenin de randevu gününden '2 gün önce geleceğini' söyledi. Ama kınadan 5 saat öncesinden teslim aldım. Kına günü ne zaman geleceğini sorduğumda ise geçiştirildim. Kapora gönderdikten sonra WhatsApp üzerinden iletişim halindeydik. Kına günü elbise geldiğinde ön kısmı alelade elbiseye zımbalanmış (fotoğrafı var), görüntüsü bozulmuştu. En sıkıntılı kısmı ise arka kuyruk kısmıydı. Pulları dökülmüş, etek altı kısımları bozulmuştu. Kına günü gönderdiği için herhangi bir terzi ile de uğraşamazdım. A*** Hanıma 'tadilattan geçilmemiş, iyi durmuyor' diye yazdığımda ise cevap verme gereği bile duymadı sağ olsun. Elbiseyi tekrar gönderirken kargo ücretini benim ödemem gerektiğini söyledi ve yaptığı hatayı kabul etmedi. Fotoğraf video attığımda 'Kuyruğu zaten kullandıkça böyle oluyor 0(sıfır) ürün almıyorsunuz ki' dedi. Bizde biliyoruz kiralama yaptığınızı ama sıfır ürünmüş gibi gösterip insanları bu hale düşüremez kimse. Bir iş de dürüst olmak gerekir. Gerekli yerlere yazacağım. Böyle vurdumduymaz insanlar iş yapmamalı.

09 Eylül 2025 14:51
Nisadansizee Kendi Hatalarına Rağmen Bana Hakaret Ettiler

Pınar Erdal Official İademi Yapmadı Mağdur Oldum!

13 Ocak 2025 15:47
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Melike Çengel Bridal Nişan Elbisesi Kabusu: İlgisizlik Ve Sorumsuzluk

05 Kasım 2024 18:12

Esra Erdem Couture Tarafından Yaşatılan Mağduriyet!

02 Ekim 2025 23:00