Mg Türkiye Müşteri İle Alay Ediyor

15 Şubat 2024 13:03

Mg müşteriyle alay ediyor gibi görünüyor. Eylül ayında satın aldığım MG4 Luxury model aracım hız 100 km/s'ye ulaştığında direksiyon titremesi yapıyordu. Bu sorunu çözmek için rot balans ayarı yaptırdım. Ancak sorun devam etti ve çok kötü bir yolculuk deneyimi yaşadım.

Daha sonra başka bir yerde bir kez daha balans ayarı yaptırdım ama sorun yine düzelmedi. Servise gitmem gerektiği söylendi. Servise gittiğimde test sürüşü yapıldı, direksiyon titremesinin videosu çekildi, jantlar incelendi ve değiştirilmesi gerektiği belirtildi. Sorunlu jantın videosunu çektiler. Bir süre sonra jantların geldiği haberini aldım ve servise gittim. Ancak serviste beklerken yanlış jantların geldiği söylendi. Bu durumu kabul ettim.

İki haftada bir mg'yi arayarak jantların durumunu sordum ve her seferinde siparişin durumunda olduğu ve gelince servisin beni arayacağı söylendi. Bu şekilde üç ay geçti. 14 Şubat'ta servis beni arayarak yeniden test yapılması gerektiğini bildirdi. Mg genel merkezini aradığımda siparişimin zaten verilmiş olduğunu ve böyle bir durumun olmaması gerektiğini söylediler.

Servisi arayarak onaylanmış ve kayıtlı bir sorun varken neden servise gelmem gerektiğini sordum ve genel merkeze de durumu bildirdim. Onlar da haklı olduğumu kabul ettiler. Ancak bugün mg genel merkezi beni arayarak jantlarda sorun tespit edilmediğini ve yeniden servise gitmem gerektiğini söyledi. Bu durumda insanın sabrı taşıyor ve firma ile dalga geçildiği hissine kapılıyor.

Onaylanmış ve tespit edilmiş bir sorun varken, yanlış jantlar gönderilmişken şimdi sorun olmadığını ve yeniden inceleme yapılması gerektiğini söylüyorlar. Üstelik üç ay boyunca defalarca sipariş verildiği söylenmesine rağmen.

Bu durum karşısında insanın çıldırması kaçınılmaz oluyor. Aracımdan bu sorun dışında memnun olduğum için çevreme önermiş ve şirketimizde topluca bu araçlara geçilmesi için görüşmüştüm.

Ancak şimdi insanların mg almaması için uğraşacağım. Yeni bir firma olarak giriş yaptığınız ülkede insanları bu şekilde mağdur edemezsiniz. Yüzlerce işin arasında üç aydır bu sorunla uğraşıyorum. Mg, yaşanan bu deneyimden dolayı pişmanlık duyduğum bir marka haline geldi.

profile profile
15 Şubat 2024 13:21 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

19 Şubat 2024 08:46

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Gökhan

Hasan kardeşim aynı araçtan şahsımda var. Benzer durum bende de vardı fakat dikkatli düşününce ve sorunu yorumladığımda şerit takip sisteminin direksiyona müdahale eden pabuçlarının yeni olduğundan balans oluştuğunu fark ettim bu sebepten aracın 4000 km civarına geldiğinde giderek azalan hatta kaybolan bir sorun olduğunu farkedeceksin. Bu sebepten tekerlek komple bütün olarak balance vermez sizde serviste sanırım soruna yanlış yaklaşmışsınız ve gerginlik oluşmuş. Kullandıkça azaldığını farkedeceksin... Umarım en kısa zamanda sorun ortadan kalkar... Saygılar

Hasan

Arabam şu anda 5600 km'de, iki kere balans yaptırdım hemen sonrasında sıkıntı devam etti. Ayrıca servis iki tane jant da zaten eğrilik olduğunu tespit etti.

Mustafa sonucu yetersiz buldu

MG Türkiye MG4 Luxury Direksiyon Titreme Problemi

11 Eylül 2023 08:02
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye MG4 Titreme Problemi Ve Mg Markasının Sorunu Çözmemesi

Volkan
08 Eylül 2023 14:35
Onur sonuçtan çok memnun

MG4 Comfort Direksiyon Titremesi

Onur
06 Kasım 2023 19:22
"Teşekkürler gerekli aksiyon firma tarafından alındı."