Onur sonuçtan çok memnun

MG4 Comfort Direksiyon Titremesi

06 Kasım 2023 19:22
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler gerekli aksiyon firma tarafından alındı.”

MG4 Comfort kullanıcısıyım. Direksiyonda 110-125 arası titreme var markaya 2 defa yazdım. Güya bana dönüş olacaktı fakat olmadı. Araç 3200 km'de jantlarda problem olduğu çok açık geri çağırma programı yapmaları gerekirken milleti uğraştırıyorlar kayıt açana yeni jant takıyorlar fakat taktıkları jant kapaksız sanki ben aracı kapaksız jantla aldım. Geri çağırma programı başlatın hatayı sizde biliyorsunuz Avrupa'da satılan standart modeli comfort diye satıyorsunuz bir de. MG4 güzel araba ama buradaki distribütör aracın boş halini ve bazı sorunlu olan serisini getirmiş. Geri çağırma yaparsın sorun olanı değiştirirsin. Bu kadar tantanaya ne gerek var?

profile profile
07 Kasım 2023 08:25 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

09 Kasım 2023 17:14

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

04 Aralık 2023 16:54

Teşekkürler gerekli aksiyon firma tarafından alındı.

Mümin
Mümin

Gerekli aksiyon yan sanayi cant geçiştirme

Hasan
Hasan

Aynı sorun bende de var iki kere balans yaptırdım kendim parasını ödeyerek, ama hala arabanın 100'den sonra direksiyonu titriyor. Çok seviyorum arabayı ama bu problem beni arabadan soğuttu. Çözüm bulabildiniz mi?

Onur

Servise bırakacağım ondan sonra değerlendirmemi yapacağım özellikle puanlama yapmadım

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Direksiyon Titremesi Sorunu

24 Ekim 2023 13:15

Mg Türkiye Müşteri İle Alay Ediyor

15 Şubat 2024 13:03
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 17:31