Mülayim sonuçtan hiç memnun değil

Metro Market Artık Sıradan.

16 Temmuz 2024 19:32

Çok üzülerek yazdığım bir şikayet. İçimize attık, yetkili arkadaşlara belirttik ama baktık ki çözülmüyor. Belki buradan markanın iyiliği için bir kurtarış olur dedik. Gelelim konuya. İstanbul Güneşli, Kozyatağı, Hadımköy, Bayrampaşa ve artık ne yazık ki Kırkpınar ve Adapazarı'nda olduğumuz için Kocaeli İzmit metro ile çalışıyoruz. Ancak burası bildiğiniz metrolardan çok çok farklı. Bunu dün görüştüğümüz (yetkili istediğimizde gelen) R****** Bey de itiraf etti... 'Siz eski metro müşterisiniz, onlara alışmışsınız, ne yazık ki burası öyle değil ve bunu değiştiremiyoruz' dedi. Evet, cümle aynen böyle. Ne içeri girerken bir hoş geldin duyar, ne reyonlarda yardım alır, ne de kasiyerle diyalog kurabilirsiniz burada. Ama artık aştılar. Örneğin kasap reyonundan et alabildiyseniz çok şanslısınız, dayak veya sinkaflı bir söz duymadan çıktıysanız ne mutlu size... WC'lerden (her yer peçete, pislik, koku) kasap reyonunda sürekli şikayet eden, argo konuşan bir personel, ilgisiz kelimesinin hafif kaldığı bir sebze reyonu personeli. Dün hiçbiri ile diyalog kurmayalım diye fast ile ödeme yaptık. Buraya dikkat, fast de kasiyer yok... Bekledik, geldi, yüzümüze bakmadan telefonu okutup pos cihazına rakam girdi, iş bitti... Kendisine de söyledim, insan bir hoş geldin der, müşterinin yüzüne bakar, istediğiniz kadar mutsuz olun, bunu müşteriye yansıtma hakkınız yok... Sonra R****** Bey'den öğrendim ki bu kişi kasa şefiymiş. Yazık... Bir de bunlar yetmez gibi telefon ile arayıp anket var, 10 puan verin demeleri bu yazıya sebep oldu... WC resimlerini de isterseniz buradan paylaşırım, ben yakıştıramadım kendime. He son olarak, dün çok kalabalıktı. Ama şikayet sırası kalabalık olan. Bilgilerimin doğru mu abartılı olduğunu R****** Bey'den de teyit edebilirsiniz. Eskiden burada personel olmak da müşteri olmak da ayrıcalıktı ama hiçbiri kalmamış. Biz de kendileriyle çalışmayı bugün itibariyle bıraktık...

17 Temmuz 2024 13:49 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

Mülayim
Mülayim
19 Temmuz 2024 01:30

Halen iletişime geçilmedi?

Rana sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket Kasap Bölümü Personelinin Davranışı

16 Temmuz 2024 10:21
Engin sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2024 23:31
"Konuyla alakalı ilgi ve alakalarından dolayı Firma ve yetkililere teşekkür ediyorum"
Gökhan sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2023 21:23
"Zorda olsa anlaşılmak güzel. Süreci çözümle sonuçlandıran yetkililere teşekkür ederim. Fakat inisiyatif alamayanlara teşekkür yok"
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket Sodexo Sorunu Ve Müşteri Bilgilendirme Eksikliği

28 Ağustos 2024 16:29