Sena sonuçtan çok memnun

Metro Grossmarket Metro Chef Dana Kıyma Sinirli Ve Kötü Kokuyor

01 Şubat 2024 20:00
Sena'nın Teşekkür Mesajı
“Metro market Kozyatağı şubeden belkız hanıma çok teşekkür ederim çok ilgilendiler mağduriyetim giderildi kurumsal firma olduğu için vazgeçmeyi düşünmüyorum”

Metro marketten online üzerinden aldığım kıymadan köfte yaptım, yaparken elime sinir parçaları geldi, onları ayırdım olabilir hatalar diye düşündüm ancak köfteleri pişirdiğimde tuhaf bir koku çıktı ve yenmedi. Dana kıyma olarak aldığım bu üründe ne Eti var bilmiyorum. Ama daha önceden aldığım kıymalar gibi değil. Bu ekonomide ne yazık ki böyle bir sorunla karşılaşmak üzücü. Kimse parasının boşa gitmesini istemiyor, hem para hem ürün israfı yaşıyorum ne yazık ki

03 Şubat 2024 10:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

03 Şubat 2024 16:22

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınız olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Müşteri memnuniyeti bizim için son derece önemlidir ve sorununuzu çözmek adına en kısa sürede sizinle yeniden iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

05 Şubat 2024 14:46

Metro genel merkezden arandım, görüşme yaptığım kişi çok ilgiliydi bilgileri aldı çözüm için Kozyatağı şubeye aktarıp sırununun çözüleceğini belirtti. Kozyatağı metro tarafından gün içinde aranacağım belirtildi. 2 gün geçti ancak ne şubeden ne de genel merkezden arayan olmadı

05 Şubat 2024 15:43

Değerli Müşterimiz, Şikayetinize yönelik inceleme süreci tamamlanmıştır. Çağrı Merkezimiz aracılığıyla size gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MetroGross'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

05 Şubat 2024 19:37

29 Aralık 2023 00:22

27 Temmuz 2024 14:50
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Metrodan Alınan Dana Etinde Ağır Koku Ve Bozuk Tat Sorunu

06 Haziran 2025 13:19
Enes sonuçtan çok memnun

12 Nisan 2025 16:45
"Öncelikle metro ekibinden Veteriner Aysu hanıma ve tüm çalışanlara yardımcı olduğu için teşekkür ederim. ☺️"
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket Metro Marketin Sinir Dolu Kıyma

05 Mart 2024 19:58