Metlife Emeklilik Ve Hayat Ferdi Kaza Sigortası Yaptırdım Fakat Yararlanamıyorum Asla

03 Şubat 2024 23:36

KOBİ'lere özel kapsamlı ferdi kaza sigorta poliçesi yaptırdım müşteri hizmetleri hem evim hem iş yerim için kullanabileceğimi ücretsiz halı yıkama, ücretsiz kombi/ klima bakımı çilingir hizmetinde indirim cam kırılması gibi durumlarda belli bir tutara kadar sigortanın karşıladığını söylediler. 24.05.2022 tarihinden beri ücretini ödüyorum. Halı yıkama için asistans hizmetlerinden kayıt oluşturdum birkaç defa randevu için arayacaklar deyip asla aranıyorlar, tamam klima için kullanayım en azından dedim onun içinde kayıt oluşturdum birden fazla onunla ilgili de bir dönüş sağlanmıyor. Üstüne üstelik arayıp tarafınıza ulaşılmadı tekrar arayın diye mesaj atıyorlar sadece. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım ödediğim tüm parayı yasal faizi ile birlikte talep edeceğim böyle bir saçmalık asla olamaz...

05 Şubat 2024 08:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

07 Şubat 2024 14:35

Müşterimiz ile görüşülerek konu ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

Ümit sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2023 13:19

31 Mart 2024 15:39
Serinay sonuçtan çok memnun

15 Ağustos 2024 11:36
"Teşekkürler"
Koray sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 14:11