13 Mart 2024 15:23

Mertcan Emlak ile yaşadığım olumsuz deneyimi aktarmak istiyorum. Evimiz için bir alıcı bulduklarını ve önerilen fiyatın evimizin piyasa değerinin altında olduğunu belirttiler. Özel durumumuz ve alıcının nakit ödeme yapacak olması nedeniyle teklifi kabul ettik ve 50 bin lira kapora aldık. Eski eşimle birlikte perşembe günü kaporayı aldık ve işlemlerin pazartesi gününe kadar tamamlanacağına dair onay verdik. Ancak, pazartesi günü işlemlerin tamamlanamayacağını ve en geç çarşamba gününe kadar sürecin bitirileceğini söylediler. Randevu ve başvuru işlemlerinde bir gecikme olduğunu ve alıcının 150 bin lira tutarında bir eksikliği olduğunu öğrendim. Bu nedenle ben de başka bir ev arayışına giremedim. A** O**** Bey'in kaporayı ertesi gün bana göndereceğini ve ev ile ilgili anlaşmamı yapmamı söylediğini belirtti. Ertesi gün, kapora için belirlenen saat olan 13.30'a kadar ödemenin yapılıp yapılmayacağını sordum. Ancak kapora tarafıma ulaşmadı ve üstelik alıcı tarafından ev alımından vazgeçildiği bildirildi. Cuma gününe kadar süre verdim ve eğer bu süre zarfında işlem tamamlanmazsa pazartesi veya salı gününe erteleneceği belirtildi. Yaşadığım bu süreçte, maddi kazançların yanı sıra etik değerlerin ve dürüstlüğün de önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tür davranışlar karşısında mağduriyetimi ifade etme ve hakkımı arama hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim. Kimse benim yaşadığım gibi olumsuz bir tecrübe yaşamasın ve güvenerek malını mülkünü satmaya çalışmasın.

15 Ağustos 2024 18:20

12 Ağustos 2024 14:11
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mendar Yapı'dan Kapora Ve Satış Mağduriyeti: Kredi Borcuyla Ortada Kaldım!

01 Temmuz 15:42
Mendar Yapı'dan Kapora Ve Satış Mağduriyeti: Kredi Borcuyla Ortada Kaldım!