Düşünceli Gayrimenkul Kaporamı Geri Alamıyorum Ve Sürekli Oyalıyorlar

09 Ağustos 2024 12:48

3 ay önce düşünceli gayrimenkul'den h*** a*****ile bir ev için sözleşme imzaladık. Kendisi bana ev sahibinin paraya ihtiyacı olduğunu ve yüksek kapora verirsem fiyatta indirim yapacağını belirtti. Daha sonra kredi işlemleri için beni sürekli oyaladılar ve sonunda eksperden sonra evde şerh olduğu ve satışa uygun olmadığı tespit edildi.

Ev sahibine ulaştığımda ise onlarla sözleşmesi olmadığını, anahtarı çoğaltarak evi gösterdiğini anladım. Kaporamı geri istediğimde gayrimenkulun sahibi b*** düşünceli sürekli beni oyalayarak ve çoğu zaman telefonlarımı açmayarak kaporamı teslim etmedi.

Babası n**** d******* ulaştığımda borcu 24 Temmuz'da ödeyeceğini belirtti. Fakat 2 hafta geçmesine rağmen hala kaporamı geri alamadım. 2 ay önce kaporamı geri talep ettim, 2 aydır sürekli bir sonraki hafta vereceklerini söyleyip, oyalıyorlar. İçerisinde bulunan herkesin yalancı olduğu ve yalanlarla birbirlerini destekleyen bir gayrimenkul.

Yorumlar (6)

[email protected]

Gülden

Sevda hanım sizinle nasıl iletişime geçebilirim bir mağdur olarak

Mail adresinizi yazın

Sevda

Aldıkları kapora miktarını belirtir misin Metin bey.

Sevda

Adresim t. C. Numaramı tüm kişisel bilgilerimi WhatsApp üzerinden gönderip küfürler hakaretler üzerinden tehdit edildim. Nasıl bir aymazlık bu. Bir ülkede bu tür insanların elini kolunu sallayarak bunları yapması kabul edilir iş değil. Öğretmenim. Bana işinden edileceksin diyerek tehdit ediyor biri.

Sevda

Evet aynı süreçlerden geçtik bir çok mağdur. Ancak sadece işin içinde hakan yok. Hakan müşterileri belli bir yalan üzerinden sahaya çekmekle görevli. M. B. Düşünceli, kardeşi e. Düşünceli, m. Çi... Tepe bu süreci komple işleten kişıler. Bir ekip işi yani. Ben 5 ay çile çektim. Yaşadıklarıma üzüntüme kayıtsızlıkları nasıl bir merhamet yoksunu olduklarını ispatlıyor. Baba kesinlikle oyalama işinin içinde. Hiçbir şekilde güven vermiyor ve daha sonrasında adresimiz bilgilerimi bulup beni bunun üzerinden şikayette bulunduğum için biri tehdit etti.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Uzmanlar Gayrimenkul Kaporayı Geri Ödemiyor

02 Mart 2025 21:41